Γιατί φυγάδευσαν τον Κακλαμάνη...

Ο λόγος που δημιουργήθηκε θέμα στην ομιλία του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη στην Παλιά Βουλή ήταν, όταν το ακροατήριο "εξερράγη", ακούγοντας τον βουλευτή να ξεστομίζει την φράση «Για να μη χαθεί η Θράκη πρέπει και 'σεις οι Έλληνες χριστιανοί να αλλάξετε συμπεριφορά»!
Η ατμόσφαιρα - η οποία ήταν επιβαρυμένη από τις μέχρι τότε τοποθετήσεις του Α.Κακλαμάνη οι οποίες θεωρήθηκαν "υπεκφυγές" - κυριολεκτικά απέκτησε...
τα χαρακτηριστικά "μπουρλότου" και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τον κ. Κακλαμάνη, αφού όλοι απαιτούσαν να φύγει από την εκδήλωση.
Ενωρίτερα ο Α.Κακλαμάνης στην ομιλία του για την Θράκη που διοργανώθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής άρχισε με μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας "Πόσες φορές επισκέφθηκε τη Θράκη και πώς έδειξε την πόρτα στον τέως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όταν ο τελευταίος του ζήτησε λογαριασμό επειδή ο Σγουρίδης είχε πάει στην κοιλάδα Μπεκάα και είχε συναντήσει τον Οτσαλάν".

ΠΗΓΗ:City press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...