Δεν τον αγχώνει ο «γιατρός»

Την άποψη του για τους αντιπάλους του την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Χόρχε Λορένθο. Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε πως δεν φοβάται τον Βαλεντίνο Ρόσι, καθώς πιστεύει πως η Ducati δεν θα του προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Ταυτόχρονα, ο Λορένθο δεν παρέλειψε να προσθέσει πως η μόνη απειλή την επόμενη σεζόν μπορεί να είναι ο Κέσεϊ Στόνερ, «πλέκοντας» το εγκώμιο του Αυστραλού.
«Όπως έχουν τα πράγματα με τον Κέσεϊ στη Honda, o Αυστραλός είναι μεγαλύτερη απειλή. Κατά τη γνώμη μου ο Στόνερ είναι ο πιο ταλαντούχος από οποιονδήποτε άλλον. Ο τρόπος που οδηγεί είναι εντυπωσιακός, αλλά δεν είναι σταθερός. Επίσης, η Honda είναι πιο μπροστά από την Ducati, αλλά θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά τις δοκιμές στην πίστα της Βαλένθια», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Βαλεντίνο Ρόσι.
«Θα έλεγα πως το όριο του είναι η ηλικία του. Βρίσκεται στην κορυφή για πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να διατηρηθείς εκεί για πολύ. Σίγουρα, αυτή τη στιγμή έχει πάρα πολλά κίνητρα», πρόσθεσε ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha.
ΠΗΓΗ:ΣΠΟΡ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...