Οι διασταυρώσεις έβγαλαν «λαυράκια»

Προθεσμία μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου έχουν 772 οφειλέτες ιδιοκτήτες ακινήτων και οικοπέδων σε ακριβές περιοχές για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμείς τους υποθέσεις με την εφορία για οφειλές μεγαλύτερες των 10.000 ευρώ.
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, όπως προειδοποιεί με επιστολές που έστειλε η Γενική Γραμματεία θα κινηθεί κατά προτεραιότητα διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών αυτών, συμπεριλαμβανόμενου και πλειστηριασμού. Ο εντοπισμός των οφειλετών έγινε ύστερα από ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων που διενήργησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.
Από τις διασταυρώσεις προέκυψαν:

- 304 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στην Φιλοθέη και στο Παλαιό Ψυχικό, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 4,5 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 454,1 εκ.
- 148 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στην Εκάλη και στην Νέα Ερυθραία, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,6 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 222,7 εκ.
- 245 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στην Βούλα και την Βουλιαγμένη, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,4 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 350 εκ.
- 75 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 1 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 135 εκ.

Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν και φαρμακεία καθώς εντοπίστηκαν 235 οφειλέτες με βεβαιωμένες οφειλές, συνολικού ποσού 5,9 εκ. ευρώ, εκ των οποίων 4,1 εκ. ληξιπρόθεσμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...