Η ΕΡΤ “φλερτάρει” και με τον Βλαστάρη!

Μετά το “κόλπο γκρόσο” με την Έλλη Στάη, οι επαφές και η τελική συμφωνία με την οποία κρατήθηκαν μυστικές μέχρι τη ύστατη ώρα, ο Λάμπης Ταγματάρχης σχεδιάζει να προχωρήσει σε μια ακόμη σημαντική κίνηση, που θα ενισχύσει το προφίλ της ΕΡΤ, και θα καταστήσουν τη δημόσια τηλεόραση ανταγωνιστική στο σκέλος των πολιτικών εκπομπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “statesmen.gr”, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ επιθυμεί να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του Ραδιομεγάρου τον Γιάννη Βλαστάρη, προκειμένου να ενισχύσει το πολιτικό τμήμα, και να προσθέσει εγκυρότητα στην κρατική τηλεόραση.

Ο πρώην διευθυντής της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας” είναι από τα πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί τηλεοπτικά, διαθέτει μεστό πολιτικό λόγο, και στις προθέσεις του Λάμπη Ταγματάρχη είναι, εφόσον το “φλερτ” έχει αίσια έκβαση, να του δοθεί πολιτική εκπομπή στο πρόγραμμα της ΝΕΤ, και παράλληλα να συμμετέχει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, σε ρόλο πολιτικού αναλυτή, δίπλα στην Έλλη Στάη.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Βλαστάρης έχει πιστωθεί την επί σειρά ετών κυκλοφοριακή επιτυχία της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας¨, όπως αντίστοιχα ο Σεραφείμ Φυντανίδης ήταν η “ψυχή” της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας που εμπνεύστηκε, οραματίστηκε και έχτισε ο Κίτσος Τεγόπουλος.
ΠΗΓΗ:Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...