Δολοφονία εν μέση οδώ



Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Τρίτης σε γνωστό καφέ-μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Όλα κυλούσαν ήρεμα ώσπου δύο άγνωστοι αποβιβάστηκαν από μία μοτοσυκλέτα, μεγάλου κυβισμού, εισήλθαν στο μαγαζί, πλησίασαν το θύμα και γάζωσαν με τις σφαίρες το σώμα του. Κι όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ, έπεφταν κάτω από τα τραπέζια, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο πάτωμα, ενώ οι δύο δράστες διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα η οποία - σύμφωνα με πληροφορίες - ήταν κλεμμένη.

Το χρονικό του «χτυπήματος»

Λίγα λεπτά πριν τις 19:00 χθες το απόγευμα, δύο άγνωστοι, με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους- αποβιβάζονται από τη μοτοσυκλέτα και πλησιάζουν τον 37χρονο άνδρα, ο οποίος καθόταν μόνος του σε ένα από τα τραπέζια της καφετέριας που βρίσκεται επί της οδού Αχιλλέως 65, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.


Το καφέ-μπαρ
Το καφέ-μπαρ
Οι δράστες βγάζουν τα όπλα και πυροβολούν εν ψυχρώ τον 37χρονο, ελληνικής καταγωγής, ενώ στη συνέχεια τρέχοντας, επιβιβάστηκαν στη μηχανή και διέφυγαν. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα την εγκατέλειψαν σε κοντινή περιοχή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε - με διάτρητο το σώμα του από σφαίρες - στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ άνδρες της αστυνομίας πήραν καταθέσεις από τους αναστατωμένους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή, ενώ παράλληλα εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δολοφόνων. Οι δράστες πριν εξαφανιστούν πέταξαν τα όπλα. Ένα καλάσνικοφ βρέθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο και το πιστόλι μάρκας σεζέ μέσα σ' έναν κάδο απορριμάτων.

Τι ερευνά η αστυνομία

H εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, οφείλεται - κατά πάσα πιθανότητα - σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr ο 37χρονος - λίγο πριν το δολοφονικό «χτύπημα» - καθόταν μόνος του στο τραπέζι του μαγαζιού, αναμένοντας για κάποιο προκαθορισμένο ραντεβού. Η Αστυνομία αναζητά πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δολοφονηθέντος, προκειμένου να πληροφορηθεί εάν δεχόταν απειλές τον τελευταίο καιρό ή εάν είχαν διαπιστώσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα άτομο που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, έχοντας καθαρό ποινικό μητρώο. Οι θαμώνες του καφέ-μπαρ περιέγραψαν στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των προσώπων των δραστών, κάνοντας λόγο για δύο άνδρες αποφασισμένους να σκοτώσουν. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...