Σόκαρε με τις εκφράσεις της η Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη τραγουδά…! Τώρα θα μου πείτε αυτό είναι είδηση; Μάλλον όχι! Η είδηση είναι το «παρασκήνιο» της εμφάνισής της Μαριάντας! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…! Κυριακή βράδυ και η τραγουδίστρια έχει κλείσει να κάνει ένα… εξτρά σε γνωστό club των Βορείων Προαστίων. Ώρα εμφάνισης 1 τα μεσάνυχτα! Μια και τέταρτο και η Μαριάντα, φτάνει στο μαγαζί μαζί με το σύντροφο και μάνατζέρ της, Δημήτρη Καμενίδη. Όλοι περιμένουμε αν και αργοπορημένη να ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει, παρόλα αυτά, η Μαριάντα κάθεται με την παρέα της σε ένα τραπέζι να πιει το ποτό της, να χαλαρώσει και φυσικά να κάνει δηλώσεις στις κάμερες. Ο κόσμος περιμένει αλλά εκείνη… δεν πτοείται. Κάποια στιγμή κατά τις 2 παρά τα ξημερώματα, ο σύντροφος ανεβαίνει στη σκηνή κανονίζει τα απαραίτητα με τον dj, αφού είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια συνηθίζει να τραγουδάει play back και το πρόγραμμα ξεκινάει. Μεταξύ των τραγουδιών που είπε η Μαριάντα, κάποια στιγμή τραγούδησε και το «Βάλε φαντασία» και για να το ερμηνεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ζήτησε από τους θαμώνες του μαγαζιού να ανέβει κάποιος επάνω μαζί της.
Τότε προσφέρθηκαν δυο κοπέλες και η ατάκα έπεσε «Τι έγινε ρε παιδιά; Θα κάνουμε παρ…..α;», είπε η Μαριάντα και ο κόσμος άρχισε να φωνάζει «ΟΟΟΟΟ!» Η τραγουδίστρια που μάλλον κατάλαβε αμέσως μετά τι είπε, συμπλήρωσε: «Καλά ανεβείτε και οι δυο στο stage». Στη συνέχεια, η μια εκ των δυο κοριτσιών είχε εντυπωσιακό ντεκολτέ και η Μαριάντα είπε να το σχολιάσει λέγοντας: «Κορίτσι μου εσύ υπερτερείς, έχεις…. Πώς να το πω… γιατί εσείς εδώ είστε και πολύ συντηρητικοί…. Να το πω….. πώς να το πω;» Και τότε ο κόσμος φώναξε με μια φωνή «Μπούστο». Πολύ δύσκολο να το σκεφτεί κάποιος…! Και κάπως έτσι τελείωσε η βραδιά όσον αφορά στο 20λεπτο, «live» πρόγραμμα της Μαριάντας Πιερίδη.
ΠΗΓΗ:gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...