"Ζωζώ...Ζωή σαν παραμύθι"!!!

Επί σκηνής η ζωή της Ζωζώς Σαπουντζάκη
 Την αυτοβιογραφική της μουσική παράσταση με τίτλο «Ζωζώ… Ζωή σαν παραμύθι», θα παρουσιάζει έως και τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου, η αιώνια ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Η τραγουδίστρια - ηθοποιός παρουσίασε το μεσημέρι μικρό δείγμα της παράστασης, που θα «ανεβαίνει» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο νεοκλασικό κτήριο της οδού Σατωβριάνδου (Αθήνα), «Αγγέλων Βήμα», έως και τις 2 Ιανουαρίου.Η αφήγηση επί σκηνής ξεκινά από τα παιδικά χρόνια της καλλιτέχνιδας και βήμα - βήμα ξεδιπλώνει στιγμές από τη ζωή και την καριέρα της.
Με συντροφιά της ένα πιάνο και ένα μπουζούκι, η αποκαλούμενη «βασίλισσα της νύχτας», Ζωζώ Σαπουντζάκη, διηγείται σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση τις αναμνήσεις της και αποκαλύπτει σημαντικές στιγμές της καριέρας της με θεατρικά νούμερα και τραγούδια, που την καθιέρωσαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, επιδιώκοντας να παρασύρει το κοινό στα χνάρια των συναντήσεών της με όλες τις διασημότητες εκείνης της εποχής.
Τη σύλληψη της ιδέας είχε ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ο οποίος σκηνοθέτησε την παράσταση και τα κείμενα υπογράφουν ο ίδιος με τον Πάνο Μπρατάκο. Όπως δήλωσε η κ. Σαπουντζάκη, πήρε την απόφαση να κάνει την παράσταση, μετά από παρότρυνση των θαυμαστών της, που επιθυμούσαν να τη δουν και πάλι στη σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...