Βαρέθηκε τη… μαφιόζικη ζωή και παραδόθηκε!!!

Παραδόθηκε Ιταλός μαφιόζος ο οποίος δεν άντεχε άλλο να ζει με αυτόν τον τρόπο ζωής ομολογώντας σε τηλεφώνημά του στην αστυνομία πως μετά την αποφυλάκισή του συμμετείχε σε δύο ένοπλες ληστείες.«Είμαι μόνος και κουράστηκα να κρύβομαι, ελάτε να με συλλάβετε», είπε στην αστυνομία ο 56χρονος Πάολο Ανφόνσι αφήνοντας άφωνους όσους άκουγαν εκείνη τη στιγμή τη συνομιλία.Ο άνδρας στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή τριών ετών φυλάκισης κατηγορούμενος για συμμετοχή στη μαφία Ντρανγκέτα και πριν από λίγο καιρό είχε αποφυλακιστεί.
Μολαταύτα, φάνηκε πως περνούσε καλά στη φυλακή αφού είπε στους αστυνομικούς «Προτιμώ να γυρίσω στη φυλακή».Το μόνο που ζήτησε ο κ. Ανφόνσι ήταν να συλληφθεί από το διοικητή της οικείας αστυνομικής μονάδας με τον οποίο γνωριζόταν αρκετά καλά. Δημοσίευμα της La Repubblica αναφέρει πως ο άνδρας είναι φανερά μετανιωμένος για όσα έκανε στο παρελθόν και ότι στο εξής δε θέλει να πληγώνει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...