Οι απατεώνες και οι κλέφτες οργιάζουν...

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ με στόχο κυρίως ηλικιωμένους....
Έχουν ξεφύγει εντελώς οι κλέφτες και οι απατεώνες, οι οποίοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να εξαπατήσουν τα θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους.
Σε ένα χωριό της Φωκίδας, κοντά στη Γραβιά, ένας απατεώνας πήγε στο σπίτι ηλικιωμένης και της απέσπασε 350 €, λέγοντάς της ότι είναι εφοριακός και ότι το ποσό αυτό το χρωστούσε ο γιος της στην εφορία.
Στη Λαμία έχουν καταγραφεί κρούσματα με κουστουμαρισμένους κυρίους, που χτυπάνε κουδούνια, λέγοντας ότι είναι από τον ΟΤΕ ή άλλη τηλεφωνική εταιρία και ότι θέλουν να ελέγξουν το τηλέφωνο που έχει πρόβλημα ή το δίκτυο.
Κλασική είναι η περίπτωση των πλασιέ, που χτυπάνε τα κουδούνια προσποιούμενοι τους πωλητές προϊόντων και αν διαπιστώσουν την απουσία του ιδιοκτήτη, παραβιάζουν την πόρτα και ψάχνουν κυρίως για χρήματα και κοσμήματα.
Δεν διστάζουν βέβαια να μπουν στο σπίτι και το βράδυ όταν κοιμάται μέσα η οικογένεια, όπως έχουν καταγγείλει στο LamiaReport πρόσφατα 2 τέτοια κρούσματα στη Λαμία, ένα στην οδό Τυμφρηστού και ένα στην οδό Κύπρου.
Τέλος, θέλει μεγάλη προσοχή στην αγορά, στις συναλλαγές με χαρτονομίσματα, γιατί οργιάζουν και τα πλαστά, κυρίως 50ευρα...

ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...