Επώνυμη μπέρδεψε το «έλξατε» με το «ωθήσατε» σε εμπορικό!

Μαθήματα για... αρχάριους πρέπει να κάνει γνωστή κοσμική κυρία, που εγκλωβίστηκε σε εμπορικό κέντρο επειδή δεν ήξερε πώς να ανοίξει την πόρτα! Χάρη σε ανδρική βοήθεια κατάφερε να βγει από το κατάστημα η μανδάμ, που το «έλξατε» και το «ωθήσατε» μάλλον δεν έχει μάθει να τα ξεχωρίζει... Πρωταγωνίστρια της απίστευτης γκάφας που απαθανάτισαν οι παπαράτσι είναι η Victoria Beckham που βγήκε για ψώνια σε γνωστό μαγαζί του Λονδίνου έχοντας ως συνοδό τον 11χρονο γιό της.
Η πρώην τραγουδίστρια, νυν σχεδιάστρια και πάντα κομψευόμενη Victoria έκανε τις αγορές της και κίνησε να φύγει από το μαγαζί. Έφτασε στην πόρτα, έσπρωξε, ξαναέσπρωξε... τίποτα! Την ώρα που ήταν έτοιμη να καλέσει σε... βοήθεια, ο μικρός Brooklyn άνοιξε την πόρτα με μία κίνηση! Όχι, δεν έκανε κανένα μαγικό ο 11χρονος - απλά κατάλαβε πως άνοιγε προς τα μέσα! Μα πού να το καταλάβει αυτό η Victoria; Πέραν του ότι δεν κατέχει τα απλά, φορούσε και κάτι τεράστια μάυρα γυαλιά ηλίου την ώρα που έξω είχε μαύρη καταχνιά! Πού να δεις καλή μου προς τα πού ανοίγει η πόρτα; Βγάλε την γυαλούμπα να δεις πού παν’ τα τέσσερα... Οι γκάφες της κυρίας Beckhamδεν σταμάτησαν εκεί, αφού είδε και απόειδε για να φτάσει στο αυτοκίνητό της... Πατινάζ έκανε στο πεζοδρόμιο σου λέει, καθώς φορούσε 15ποντες γόβες και έξω έριχνε χιόνι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...