Παμπούκης: “Βάλτε τους φυλακή”!

Στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή», με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, εμφανίστηκε το πρωί ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
Ο διαχρονικά στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, προχώρησε σε αποτίμηση της επίσκεψης του Ντομινίκ Στρος-Καν στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις προδιαγραφές που διαμορφώνονται για την ελληνική οικονομία, μετά τη διαφαινόμενη επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου από την τρόικα, καθώς και στα αποτελέσματα των πρόσφατων επαφών του στη Νέα Υόρκη, για την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων στη χώρα μας.
Εκείνο ωστόσο που έκανε εντύπωση ήταν το σημείο της αποστροφής του Χάρη Παμπούκη, για την απόδοση ευθυνών σε πολιτικούς για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η οικονομία, κάτι που υπαινίχτηκε και ο Γενικός Διευθυντής του Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν. «Ο κόσμος μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει, βάλτε τους φυλακή, εκείνους που φταίνε», ήταν τα λόγια του Χάρη Παμπούκη, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει ότι αρμόδια για κάτι τέτοιο είναι η Δικαιοσύνη, και όχι φυσικά η Κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ:Statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...