«Δεν μου έκοψαν ούτε ένα ευρώ».

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, ανοίγουν το σπίτι τους στο Χολαργό και φωτογραφίζονται για το περιοδικό «OK!». Η Μαρία μιλάει για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us» αλλά και για τη μακρόχρονη πορεία της στο «Τηλεάστυ», που, όπως λέει, της χαρίζει μια άνετη ζωή, ενώ ο σύζυγός της αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν. Πόσο καιρό χρειάστηκε να πάρεις την απόφαση για να συμμετέχεις στο «Just The 2 Of Us;

«Πέντε λεπτά. Και μόνο που με πήραν τηλέφωνο από ένα μεγάλο κανάλι και με προσέγγισαν τόσο γλυκά και ευγενικά, δεν θα μπορούσα να πω όχι. Και πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι εκεί κάθε Κυριακή, που κάνουμε πρόβες, που τρώμε όλοι μαζί. Πρέπει να σου πω δε πως, όταν μας πήγαν να δούμε πρώτη φορά το πλατό, τρελάθηκα. Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα, γιατί δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχα δει μέχρι τότε. Ακόμα και τον εαυτό μου, όταν είδα για πρώτη φορά με τα ωραία ρούχα και τα μεγάλα φώτα ενθουσιάστηκα. Έλεγα από μέσα μου "εγώ είμαι αυτή";».

Αν, όμως η πρόταση συνοδευόταν και με υψηλότερες αποδοχές δεν ήταν δέλεαρ για σένα;

«Θα ήταν, αλλά εκτός του ότι αμείβομαι καλά στο Τηλεάστυ, προτιμώ να έχω λιγότερα χρήματα και να είμαι καλά μέσα μου, παρά να παίρνω περισσότερα και να πιέζομαι. Ο μισθός μου στο Τηλεάστυ μού εξασφαλίζει μια άνετη ζωή και, παρόλο που ακούω δεξιά και αριστερά ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές αναγκάστηκαν να ρίξουν το κασέ τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, εμένα δεν μου έκοψαν ούτε ένα ευρώ».

Θα μου πείτε πώς γνωριστήκατε;

Αντώνης: «Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 1999, μέσω ενός κοινού φίλου, στην Κεφαλονιά. Με φιλοξενούσε εμένα τότε στο σπίτι που είχε στο νησί και ένα βράδυ που είχαμε βγει να διασκεδάσουμε είδα τη Μαρία που χόρευε. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο επειδή είναι πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά γιατί δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο που να έχει τόσο καλή ψυχή. Μπορώ να σου πω δε ότι, επειδή ήμουν εργένης πολλά χρόνια, ήμουν μάλλον αρνητικός με τον γάμο. Η Μαρία ήταν αυτή που με έκανε να αλλάξω γνώμη».

Μαρία: «Μην φανταστείς ότι και εγώ καιγόμουν να παντρευτώ. Κι αυτό που έλεγα πάντα ήταν ότι θέλω τον άνδρα μου να τον θαυμάζω. Εγώ τον Αντώνη τον θαυμάζω πολύ, γιατί, εκτός του ότι είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο, είναι ο φωτεινός παντογνώστης. Για ότι τον ρωτήσεις έχει απάντηση. Από το πώς λειτουργεί το αεροπλάνο, που είναι η ειδικότητά του, μέχρι πόσα χρόνια ζει ο καρχαρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...