Επεισόδια στην Ευελπίδων λόγω της απολογίας του Παύλου Ψωμιάδη

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία του επιχειρηματία, προέδρου του ομίλου Ασπίς, Παύλου Ψωμιάδη, ενώπιον του 6ου Τακτικού Ανακριτή για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' εξακολούθηση.Στα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες επενδυτές της Ασπίς Capital που, όπως καταγγέλλουν, έχουν χάσει τις οικονομίες τους επενδύοντας σε προϊόντα της εταιρείας. Κατά την προσαγωγή του στην Ευελπίδων, ο επιχειρηματίας προπηλακίστηκε από τους συγκεντρωμένους, όταν, στις έντονες διαμαρτυρίες τους για την απώλεια των χρημάτων τους, απάντησε προκλητικά.
Έξω από το ανακριτικό γραφείο έχει προσέλθει μία διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς ανά διαστήματα σημειώνονται μικροεντάσεις από τους διαμαρτυρόμενους επενδυτές.Οι κατηγορίες σε βάρος του Παύλου Ψωμιάδη αφορούν ομολογιακά εταιρικά δάνεια που εξέδωσε η Ασπίς Capital την περίοδο 2003-6, υποσχόμενη μεγάλες αποδόσεις τις οποίες, όπως καταγγέλουν οι επενδυτές, δεν έλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...