Καταρρακωμένη η Angelina Jolie

Αρκετά θλιμμένη και απογοητευμένη παρουσιάζουν τα τελευταία δημοσιεύματα την Angelina Jolie και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση οφείλεται στις όχι και τόσο καλές κριτικές που έλαβε η νέα της ταινία με τίτλο «The Tourist», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Johnny Depp.

Πηγές ανέφεραν ότι η επιτυχημένη ηθοποιός είναι απογοητευμένη, γιατί η ταινία δεν είχε την απήχηση που ίδια πίστευε και το κοινό δεν την «αγκάλιασε», με αποτέλεσμα να πάρει χαμηλή θέση στο box office.

Ειπώθηκε, επίσης, ότι η αποτυχία της ταινίας ήταν πολύ μεγάλο σοκ για την Angie, μια και πίστευε πως οι θαυμαστές της θα την ακολουθήσουν και σε αυτό το βήμα, αλλά έπεσε έξω.

Η πηγή τέλος ανέφερε ότι ο Brad Pitt, ο σύντροφός της, μάταια προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Εκείνη από τη στιγμή που άκουσε τα άσχημα νέα, συνεχώς έχει νεύρα και ξεσπάει πάνω του..

Ωστόσο, παρά τα όσα γράφτηκαν, το ζευγάρι εθεάθη με τα παιδιά του στην Namibia και φαινόταν πιο ερωτευμένο και ήρεμο από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...