Μπακογιάννη για Θεμο: Αν έπιαναν εμένα να κάνω βόλτα 5,5 εκ ευρώ, θα έπρεπε να δώσω λόγο [BINTEO]

Μπακογιάννη : "Ενας εκδότης μπορει να κανει ρόμπα έναν πολιτικό και έτσι το πολιτικό σύστημα μουγκένεται επειδή φοβάται". Λούφαξε ο Καμπουράκης την ώρα που μιλούσε η Ντόρα για τις διώξεις του Θέμου. Φάνηκε ότι δεν ήθελε να πάει η συζήτηση στο θέμα του DVD. Αν θυμάστε καλά η ελαφρότητα του είχε μπλέξει και αυτόν και την Ολγα Τρέμη στην υπόθεση του κομιστή του DVD του Ζαχόπουλου.
Πήγε και μίλησε ο έξυπνος ανοιχτά οτι είδε το DVD στον  Στέφανο Χίο.

Εντωμεταξύ, ερώτηση κατέθεσε πριν από λίγο στη βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη, παρακινώντας τον Παπακωνσταντίνου να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ποιά είναι η πορεία της υποθεσης της μεταφοράς μαυρου χρήματος και σύλληψης από ξένες αρχές του Θέμου Αναστασιάδη. Η υπόθεση αυτή πρέπει να θεωρείται συμβολικής αλλά και ουσιαστικής σημασίας, για τον πόλεμο έναντια της φοροδυαφυγής και του μαυρου πολιτικού χρήματος. 5,5 εκ είναι πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχαστεί έτσι απλά όταν υπάρχουν έτοιμα όλα τα στοιχεία εκεί. Δείτε το βίντεο από την πρωινή συνεντευξη της Μπακογιάννης στο πρωινό του Mega στον Καμπουράκη και τον Οικονομέα και δείτε τι ακριβως λέει η ερωτηση που κατατέθηκε στη βουλή.


http://antiitroktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...