«Είχα πάρει 35-40 κιλά στην εγκυμοσύνη»

Για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη της, αλλά και για το πώς κρατάει ζωντανή τη σχέση της με το σύζυγό της μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Mou» σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Στην εγκυμοσύνη πήρα 35-40 κιλά. Έτρωγα πάρα πολύ. Και ο Θοδωρής έτρωγε. Πήρε 10 κιλά. Μόνο τον πρώτο μήνα, πριν καταλάβω πως είμαι έγκυος είχα πάρει 10 κιλά. Εγώ έχω και υποθυρεοειδισμό, δεν είχα καταλάβει πως είμαι έγκυος. Οι ορμόνες είχαν πάθει κακό. Έπρεπε να αλλάξω και το χάπι που έπαιρνα και δεν το άλλαξα, με αποτέλεσμα να πάρω πάρα πολλά κιλά. Τα πρώτα 20 έφυγαν αμέσως μετά τη γέννα. Τα υπόλοιπα άργησαν αλλά τα κατάφερα με διατροφή και τρέξιμο με το παιδί σε παιδότοπους. Το ότι έχασα τα κιλά δεν με κάνει πιο χαρούμενη. Τα κιλά τα έχασα κυρίως για λόγους δουλειάς αλλά και για να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Στη δουλειά ντυνόμαστε με δείγματα, οπότε ήταν δύσκολο να βρω τα ρούχα που ήθελα να φοράω στην εκπομπή».
Όσον αφορά για το πώς κρατάει ζωντανή τη σχέση της με το σύζυγό της η παρουσιάστρια δήλωσε…
«Για αρκετούς μήνες από τη γέννηση του παιδιού κοιτούσαμε και οι δύο το παιδί. Είχαμε ξεχάσει να κοιτάμε ο ένας τον άλλον. Γίνεται όμως με χαρά αυτό. Ο Θοδωρής ευτυχώς το φρόντισε αυτό, κανόνιζε ταξίδια για τους δύο μας. Και εμένα με ενδιέφερε φυσικά αλλά χρειαζόμουν να με τραβήξει λίγο. Ο μπαμπάς έχει την πληροφορία πως είναι μπαμπάς αλλά μόνο αυτό. Δεν έχει την εμπειρία των 9 μηνών που το παιδί μεγαλώνει και ζει μέσα σου. Ακόμα και τα ταξίδια που κάναμε τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα και δεν ζούσαμε στο σπίτι με το παιδί, ήταν πολύ βοηθητικό ώστε να κρατήσουμε τη σχέση μας ζωντανή».

ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...