Ο Νότης βραβεύτηκε για τα 25 χρόνια στο τραγούδι!

Η Τρίτη ήταν ημέρα γιορτής για τον Νότη Σφακιανάκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με δάκρυα χαράς παρέλαβε, παρουσία των αγαπημένων του ανθρώπων, το βραβείο για την προσφορά του στη μουσική, το οποίο απεικόνιζε τη μορφή του.Την παρουσίαση της ξεχωριστής βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Notis, έκανε το δίδυμο του ΑΝΤ1, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, οι οποίοι τραγούδησαν δύο ρεφρέν από μεγάλες επιτυχίες του. Στο πλευρό του καλλιτέχνη ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, η Κίλι Μπαξ, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Συγκινημένη και περήφανη για τον σύζυγό της τόνισε ότι είναι μαζί και αγαπημένοι από το 1984.
Παρών ήταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι επιστήθιος φίλος του Νότη Σφακιανάκη και δεν μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική ημέρα για εκείνον.
Οι εκπλήξεις της βραδιάς διαδέχονταν η μία την άλλη. Ανάμεσά τους ξεχώρισε και το δώρο του Μάνου Ελευθερίου. Ο γνωστός ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος χάρισε ένα τραγούδι στον Notis, που ερμήνευσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Πάνος Κιάμος με τη σύντροφό του Ζαχαρούλα, οι Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης με τη σύζυγό του, η τραγουδίστρια Ηρώ με τη Στεφανία Γουλιώτη, η Βίκυ Γεροθόδωρου κ.ά..

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...