Οι γάμοι του 2010



Αναμφισβήτητα το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να την ξεχάσουν, όμως πολλά ζευγάρια της εγχώριας showbiz θα την θυμούνται για πάντα, μια και είναι το έτος που επέλεξαν για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πολλοί ήταν οι γάμοι που έγιναν μέσα στον χρόνο που σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά και καλό θα ήταν να τους θυμηθούμε…


Νίκος Καρβέλας - Αννίτα Πάνια


Στις 29 Απριλίου έγινε ο θρησκευτικός γάμος ενός από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, η 40χρονη παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον 59χρονο συνθέτη στο εκκλησάκι του Politia Tennis Club. Οι δυο τους είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2007, λίγο πριν από τη γέννηση του γιου τους, Ανδρέα.



Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας

Στις 5 Ιουνίου, στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, έγινε ο λαμπερός γάμος της Μαριέττας και του Λέοντα παρουσία πολλών εκπροσώπων της ελληνικής showbiz, ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Έλλη Κοκκίνου, η Καλομοίρα , η Δούκισσα Νομικού, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Βίκυ Καγιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον αγαπημένο της και η Τένια Μακρή. Βέβαια, τις επόμενες μέρες, η χαρά του ζευγαριού και η λάμψη της τελετής και της δεξίωσης που ακολούθησαν επισκιάστηκαν από το σκάνδαλο του πάρτι στο Θωρηκτό Αβέρωφ.



Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά


Στις 20 Ιουνίου, οι δύο παρουσιαστές παντρεύτηκαν στον Άγιο Διονύσιο στη Βάρκιζα μπροστά σε 500 περίπου καλεσμένους. Σήμερα, το ζευγάρι παρουσιάζει το «Πρωινό Mou» κρατώντας σταθερά την πρωτιά στη συγκεκριμένη ζώνη, και περιμένει το πρώτο του παιδί!



Αντώνης Σρόιτερ – Δήμητρα Αιγινίτη

Όταν στις 24 Ιουλίου, ο Αντώνης Σρόιτερ παντρευόταν τη Δήμητρα Αιγινίτη με θρησκευτικό γάμο (είχε προηγηθεί ο πολιτικός τα Χριστούγεννα του 2009), τίποτα δεν προμήνυε το άδοξο τέλος αυτής της σχέσης, τέσσερις μόνο μήνες μετά. Η τελετή έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης και τότε το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ.



Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου

Στις 12 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, έγινε ο γάμος του Γιάννη και της Μαρίας. Η νύφη έφτασε στο γραφικό εκκλησάκι με ένα καΐκι και περπάτησε πάνω στα βράχια για να φτάσει στο μέλλοντα σύζυγό της. Παρούσα στο γάμο ήταν και η δύο ετών κόρη του ζευγαριού, Ισμήνη.



Μιχάλης Μουρουτσος - Αναστασία Περράκη

Την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σαρωνίδα. Μετά το γάμο έγινε και η βάφτιση της κόρης τους, που πήρε το όνομα Έλενα. Νονός της μικρής, που το Νοέμβριο γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, ήταν ο καλύτερος φίλος του Ολυμπιονίκη, Νίκος Ζήκος.



Καλομοίρα Σαράντη - Γιώργος Μπούσαλης

Στη Νέα Υόρκη έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου ο γάμος της Καλομοίρας με τον Γιώργο Μπούσαλη. Η Καλομοίρα, που όλες τις προηγούμενες μέρες μοιραζόταν τον ενθουσιασμό της για τον επικείμενο γάμο της μέσω του Twitter της, έδειχνε πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ στο πλευρό της είχε φυσικά την οικογένεια αλλά και καλούς της φίλους από την Ελλάδα που ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη μόνο για το γάμο!



Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης

Τη 10η Οκτωβρίου (10-10-10) επέλεξαν η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης για να παντρευτούν, όπως η ίδια η παρουσιάστρια είχε δηλώσει, η επιλογή της συγκεκριμένης μέρας έγινε γιατί θεωρείται ιδιαίτερα τυχερή. Ο γάμος έγινε στο Λαγονήσι, στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη και του συζύγου της, Νίκου Τσάκου, σε αρκετά κλειστό κύκλο, ενώ αίσθηση προκάλεσε το νυφικό της Βίκυς, μια δημιουργία της αδερφής του γαμπρού, Σήλιας Κριθαριώτη.



Αλέξανδρος Σταύρου - Μαριάννα Τουμασάτου

Στις 20 Οκτωβρίου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο η Μαριάννα Τουμασάτου και o Αλέξανδρος Σταύρου. Μάρτυρες ήταν η ηθοποιός Ηρώ Λούπη και η Έλενα Ακρίτα, η οποία ήταν και ο άνθρωπος που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του γάμου, ανεβάζοντάς τες στη σελίδα της στο Facebook!



Νίκος Οικονόμου - Όλγα Λαφαζάνη

Στο δημαρχείο της Εκάλης έγινε, στις 24 Νοεμβρίου, ο πολιτικός γάμος του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Η Όλγα, που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φόρεσε ένα υπέρκομψο λευκό φόρεμα, από το οποίο ξεχώριζε ελαφρώς η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αμέσως μετά, το νιόπαντρο ζευγάρι και οι λιγοστοί καλεσμένοι διασκέδασαν στο Cash στο Κεφαλάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...