Αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος που επιτέθηκε σε κρατικους ιστότοπους μετά τη σύλληψη του εμπνευστή του Wikileaks.

O 19χρονος Ολλανδός που συνελήφθη από την ολλανδική αστυνομία γιατί θεωρήθηκε ότι επιτέθηκε σε κυβερνητικούς ιστότοπους, συγκεκριμένα κατά της ολλανδικής εισαγγελίας, αλλά και κατά της σελίδας των καρτών Μάστερκαρτ και Βίζα αφέθηκε σήμερα ελεύθερος, όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, μετά την παραδοχή από μέρους του ότι είναι ένοχος.
"Ο συλληφθείς αφέθηκε σήμερα ελελυθερος" ανέφερε ο Βιμ ντε Μπρουίν, εκπρόσωπος της ολλανδικής εισαγγελίας , προσθέτοντας ότι παρά το γεγονός ότι απελευθερώθηκε θα δικαστεί για τις σχέσεις που φέρεται να έχει με την υπόθεση Wikileaks.
Κατά την ανάκρισή του στην περιοχή Χοογκεζαντ-Σαπεμίερ (βόρειοανατολικά) όπου και συνελήφθη, ο 19χρονος παραδέχτηκε ότι μετείχε σε επιθέσεις κατά κρατικών ιστοτόπων.Είναι ο δεύτερος νεαρός που συνελήφθη μετά τον 16χρονο επίσης Ολλανδό που συνελήφθη την Παρασκευή στη Χάγη για επιθέσεις στο Διαδύκτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...