Ολυμπιακός Βόλου - Άρης : 1-1

Οι Ολυμπιακός Βόλου και Αρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μένοντας ισόπαλοι 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20' με υπέροχο φάουλ του Νέτο και ισοφαρίστηκαν με τον Ντολεζαϊ στο 40' ύστερα από λάθος του Σηφάκη. Επεισόδια έγιναν πριν από τον αγώνα με πετροπόλεμο έξω από το γήπεδο.
Προτού διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Ολυμπιακός Βόλου και Αρη το έκαναν αυτό οι οπαδοί των δυο ομάδων, που προέβησαν σε πετροπόλεμο στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν μετά και την επέμβαση της αστυνομίας. Πάντως εντός του γηπέδου δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.Οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο με επιθετικές διαθέσεις. Ο μεν Ολυμπιακός Βόλου κατέβασε σύστημα 4-3-3, το οποίο αργότερα το άλλαξε σε 4-2-3-1 με τον Τσιώλη να ζητάει κίνηση και ανέβασμα της μπάλας ακόμη και από τα μπακ του ενώ ο Αρης έπαιξε με 4-4-2 με τον Χαβίτο σε έναν πιο ελεύθερο επιθετικό ρόλο σε σχέση με τους Κόκε και Ρουίζ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο πρώτο μέρος. Εκείνος που προηγήθηκε όμως ήταν ο Αρη με ένα απίστευτο φάουλ του Νέτο στο 20ό λεπτό. Ένα φάουλ που με την βοήθεια του δυνατού αέρα αιφνιδίασε τον Γιακούποβιτς και έτσι έγινε το 0-1.

Στην συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός Βόλου άσκησε μεγάλη πίεση, έπαιξε πιο επιθετικά και εν τέλει δικαιώθηκε μετά από μεγάλο λάθος του Σηφάκη. Μετά από κόρνερ του Καπετάνου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο αέρας και η λανθασμένη εκτίμηση του Έλληνα γκολκίπερ τον� πρόδωσαν, έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Ντολεζαϊ σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Πάντως στο πρώτο μέρος δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το ματς δεν είχε ρυθμό αλλά και ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός Βόλου από μέρους του πάντως ήταν πιο κινητικός και πιο καλός στο πρώτο 45λεπτο από τον Αρη και άξιζε την ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο ψυχωμένος και αποφασισμένος στην επανάληψη. Μάλιστα οι Βολιώτες έχασαν νωρίς καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι μετά από κεφαλιά του Ντολεζαϊ στο 54ο λεπτό.

Ο Αρης όμως λίγο αργότερα ανέβασε στροφές, βγήκε μπροστά με αξιώσεις και κυνήγησε το δεύτερο γκολ. Παρότι είχε ορισμένες καλές στιγμές δεν κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα. Έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (66' Πλιάγκας), Μπρέσκα (58' Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Σέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ (90'+4 Τομάς), Καπετάνος, Αλβαρες, Ουμπίδες

Αρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα (75' Φατί), Κόκε (84' Καζναφέρης), Ρουίς (60' Τσέζαρεκ), Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...