Η Χώρα Πτώχευσε

Του Σταύρου Μαρίνη
Η μικρή πλην "έντιμη" Ελλάς έχει πτωχεύσει  δεν αλλάξαμε και βουλιάξαμε!!!! Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε την δυνατότητα να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ πάνω μας, παρά μόνο να μας παραμυθιάσει προεκλογικά ότι χρήματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τελικά υπάρχουν χρήματα στις Ελβετικές Τράπεζες σε πλούσιους Έλληνες που ελάχιστα ενδιαφέρονται για την Πατρίδα τους αφού έχουν ξεκόψει φυλετικά, συναισθηματικά και κυρίως ΗΘΙΚΑ από το μεγαλείο του Ελληνισμού χρόνια τώρα. Το ότι θα πάρετε για λίγο καιρό ακόμα τις πετσοκομμένες συντάξεις σας και τους μειωμένους μισθούς σας σημαίνει απλά ότι θα τρέξει ακόμα κάνα τρίμηνο μέχρι να σας πούνε οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι της πατρίδας μας ότι πτωχεύσαμε λόγω των λαθών που έγιναν από την πολιτική ηγεσία του Τόπου. Η αλήθεια όμως είναι ότι πτωχεύσαμε επειδή τα δικά τους αφεντικά Βαρδινογιάννηδες, Μπόμπολες, Κοπελούζοι και ένα σωρό άλλοι λαμπροί επιχειρηματίες ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ τα όνειρα των παιδιών σας και σας κοίμισαν με ειδήσεις ανούσιες , χυδαία προγράμματα , και φθήνια σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Οι πολιτικοί αρχηγοί ενημερώθηκαν και γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ πλέον αφού τα δανεικά θα συνεχιστούν και φυσικά θα μας κρατάνε δέσμιους στους δανειστές μας ενώ όσοι επιθυμούν επιστροφή στην δραχμούλα και στα τρυκ της υποτιμήσεως μάλλον είναι από αυτούς που θεωρούν ότι είμαστε τόσο μάγκες και τόσο "έξυπνοι" που ταπεινωνόμαστε εδώ και αιώνες από ΦΥΛΕΣ που δεν είχαν να επιδείξουν κανένα Πολιτισμό. Αυτοί οι τσάμπα μάγκες που πολεμάνε το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ από την πρώτη εβδομάδα της δημιουργίας τους σας λένε ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ. Όμως σας λένε για ακόμα μια φορά ΨΕΜΜΑΤΑ . Ελπίδα υπάρχει μόνο για αυτούς για να κερδίσουν κάποια χρήματα παραπάνω την ώρα που εσάς θα σας παίρνουν τα σπίτια οι Τράπεζες και θα σας αναγκάζουν να κάνετε και άλλες εκπτώσεις στην ΗΘΙΚΗ σας απλά για να ΖΗΣΕΤΕ. Εμείς σε αυτό το παιχνίδι θα παραμείνουμε απέναντί σας και απέναντι στους νέους κατακτητές που είναι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και θα σας πούμε ορθά κοφτά ότι την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής η χώρα ήταν περισσότερο ελεύθερη γιατί υπήρχε ΗΘΙΚΗ επομένως δεν είχε πεθάνει η ελπίδα ενώ τώρα η πλειοψηφία σας αγνοεί ακόμα και την λέξη και φυσικά τραβώντας την δική μας κόκκινη γραμμή αναλαμβάνουμε και το κόστος αυτής μας της απόφασης. Να γιατί λοιπόν χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τους κόκκινους τρομοκράτες της παρακρατικής ΣΕΧΤΑΣ για να κλείσουν μια ΙΣΧΥΡΗ φωνή που ήταν γεμάτη ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αλλά όχι την δική τους την μίζερη και την φθηνή. Αυτή που έλαμπε στα μάτια του Γέροντα Παϊσιου , που δεν αγαπούσε τους βιαστές της και κυρίως που ΥΨΩΝΕ το ανάστημα της σεβόμενη την Ιστορία της. Για όλους εσάς που δεν την σέβεστε θα σας παρακαλέσουμε να μην μας επισκεφθείτε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στο μέλλον. Για εμάς είσαστε Άχρηστοι , Τιποτένιοι , Μηδαμινοί γιατί εμείς δεν σας κρίνουμε ούτε με το πορτοφόλι σας αλλά ούτε και με την επαγγελματική σας επιτυχία και για αυτό σας βγάζουμε "λειψούς" , ανάξιους , χυδαίους και επικίνδυνους για την δική μας Ελλάδα. Αυτή που θα ανατείλει μέσω του ΑΓΩΝΑ όσων ακόμα νιώθουν ΖΩΝΤΑΝΟΙ και έχουν επίγνωση της βαριάς κληρονομιάς μας. Και κάτι τελευταίο δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά γιατί απλά δεν σας βλέπουμε!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...