«Γιορτή Αγοράς» στη Θεσσαλονίκη

O Άγιος Βασίλης, ο τρελός Καλικάντζαρος, αλλά και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε... ξυλοπόδαρα, θα είναι όλοι τους εκεί, θα φωτογραφίζονται, θα πειράζουν τους περαστικούς και, πάνω από όλα, θα κάνουν πολλή φασαρία! Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι είναι διακεκριμένοι επισκέπτες της «Γιορτής Αγοράς» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, στις πλατείες Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς (άγαλμα Βενιζέλου), από τις 12:00 έως τις 18:00.
Τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους για τον Άγιο Βασίλη και να το ρίξουν στο μαγικό κουτί, αλλά και να φτιάξουν οικολογικές ευχετήριες κάρτες στο Εργαστήρι Χειροτεχνίας. Λίγο πιο εκεί, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, οι λιλιπούτειοι επισκέπτες θα φτιάχνουν πολύχρωμες λιχουδιές από ζαχαρόπαστα σε διάφορα σχήματα και θα γεύονται λιχουδιές.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τους: Διονύση Μακρή, Χρύσπα, Emigre και 6 in the city, θα χορέψουν χορευτικά συγκροτήματα της Χ.Α.Ν.Θ. και του Ε.Ο.Σ. Σταυρούπολης, ενώ η μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ψάλλει τα κάλαντα. Θα εκτίθενται δε, φωτογραφίες με ευρήματα, που ήρθαν στο φως κατά τις εργασίες της Αττικό Μετρό Α.Ε.. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του δήμου και της νομαρχίας, του εμποροβιομηχανικό και του επαγγελματικό και της Helexpo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...