Έρχεται δεύτερο κύμα χιονιά!

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε για τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από το βράδυ της Τετάρτης, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι τοπικά ισχυρές χιονοπτώσεις, ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, και οι ισχυρές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.


Συγκεκριμένα:
Ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ της Τετάρτης στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο και τα Κύθηρα, κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Από το πρωί της Πέμπτης οι καταιγίδες θα αρχίσουν να εκδηλώνονται σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι ισχυρότερες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας από Τετάρτη προς Πέμπτη στη Βόρεια Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τη Βόρεια Εύβοια, τη Θεσσαλία, ενώ από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης θα ενταθούν και σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκη.

Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το απόγευμα της Πέμπτης και από τα δυτικά, για να περιοριστούν μέχρι το πρωί της Παρασκευής στα νοτιοανατολικά της χώρας.
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...