To blog fimotro και οι εκλογές

Την Κυριακή από νωρίς το πρωί το fimotro θα παρουσιάσει όλα τα exit poll για τις εκλογές που διεξάγονται. Αφού τονίσουμε ότι χαιρόμαστε που ένα blog έχει τόσο καλή ενημέρωση πάνω σε πολιτικά θέματα, θα τονίσουμε την ΑΠΟΡΙΑ μας πως πασίγνωστοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι μέσα από τα sites τους δεν γνωρίζουν αυτό που όλος ο Ελληνικός Λαός φωνάζει. Τυχαίο δεν νομίζουμε;  Εμείς την ημέρα των εκλογών θα έχουμε συνεχή επαφή και άφθονες αναδημοσιεύσεις από το συγκεκριμένο blog και φυσικά εμείς έχουμε αποδείξει στα 3 χρόνια παρουσίας μας στο διαδίκτυο ότι και πηγές βάζουμε και βοηθάμε τα blogs αλλά και τα sites εκείνα που δίνουν πληροφόρηση ΣΟΒΑΡΗ χωρίς εμμονές και κυρίως χωρίς να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ την νοημοσύνη μας.
Η ένσταση μας είναι ότι αυτή την περίοδο δεν έχει η Ελλάδα τα sites εκείνα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό πόλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα στην εκάστοτε ΕΞΟΥΣΙΑ. Το blog fimotro και πολύ περισσότερο το blog troktiko είχαν δημιουργήσει μια "μαγιά" για να γίνει η υπέρβαση στο διαδίκτυο. Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και η επιλογή των συνεργατών του να κλείσουν το blog έχει δημιουργήσει ένα κενό που κάλυψαν blogs που ουδεμία όρεξη έχουν να τα βάλουν με τους οικονομικά ισχυρούς, τους απατεώνες των ΜΜΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO BLOK FIMOTRO MAS EXI ZALISI ME TIS MALAKIES POU GRAFI KAI TO KANALI EXTRA 3 AFTI H AN8ROPI EINAI H GARAGIOZIDES TIS DIMOSIOGRAFIAS ESXOS::

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...