TA ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΣΙΛΑΜΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ

Του Σταύρου Μαρίνη 
Η ΝΔ χρόνια τώρα αποδομεί την Ιδεολογία της και δίνει αβάντες στην αριστερά με τις προδοτικές Ιδέες στα Εθνικά θέματα και την μη παρουσίαση εφικτών προτάσεων για να μας βγάλουν από την οποιαδήποτε κρίση. Η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ είναι αποτέλεσμα όχι μόνο των κακών Κυβερνήσεων αλλά και χιλιάδων αριστερών εργατοπατέρων που βούλιαξαν τους  δημόσιους Οργανισμούς και τους οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια Ιδιωτών και τσάμπα.
Γιατί σύντροφοι δεν υπάρχει ούτε κομμουνιστικός παράδεισος ούτε κάποιος που να έχετε εσείς ως πρότυπο. Ο Κάστρο με την παιδική του πορνεία τα ναρκωτικά και τους εξαθλιωμένους πολίτες του δεν είναι ο τρίτος δρόμος ούτε βέβαια η Ρωσία του Πούτιν με την Μαφία να δολοφονεί όποιων δημοσιογράφο γράφει για τα σκάνδαλα της Κυβέρνησης και την άθλια οικονομική κατάσταση του λαού. Ούτε μπορεί ο κ. Σαμαράς να ακολουθεί δρόμους άκρατου λαϊκισμού και να λέει ότι θα μηδενίσει το έλλειμα γιατί χάνει την σοβαρότητα που στερείται όλο το τελευταίο διάστημα γινόμενος πολλές φορές η ουρά του ΚΚΕ και μην καταδικάζοντας με διαγραφή τον Πάνο Καμμένο που θέλει να γίνει μπολσεβίκος μετά από πολλά χρόνια που το έπαιζε Υπερπατριώτης και δεξιός!!!! Η εικόνα του κόμματος δείχνει διάλυση και η οικογένεια Μητσοτάκη που διέλυσε την παράταξη χαίρεται για την κατάντια. Απαιτείται σοβαρότητα και σίγουρα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ όσοι έφαγαν χρήματα τα 5,5 χρόνια της Κυβέρνησης Καραμανλή να οδηγηθούν με πρωβτοβουλία και της ΝΔ ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Οι κάλπες έδειξαν και τον μαζοχισμό του Έλληνα που γουστάρει να πληρώνει πάντα αυτός τα σπασμένα και να γίνεται περίγελος με τις επιλογές του τα τελευταία 40 χρόνια!!! Τελικά δηλαδή ο Μπουτάρης είναι Δήμαρχος Θεσσαλονίκης γιατί κύριοι Θεσσαλονικείς; Μήπως γιατί είναι ικανός να σας λύσει κανένα από τα προβλήματά σας ή μήπως γιατί ξαφνικά νιώσατε ότι θα σας κάνει Ευρωπαίους εσάς που εξακολουθείτε να μιλάτε με τουρκικές λέξεις και ελάχιστα πλέον μοιάζεται με τους Μακεδόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είχαν άλλη Παιδεία και κυρίως μαχητική αντιμετώπιση απέναντι στους εχθρούς του Ελληνισμού. Όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμα και ο Άνθιμος θα έρθει σε ρήξη με ένα ποίμνιο που έχασε όχι μόνο την ψήφο του αλλά και την μαγκιά του!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

san na ta paralles stavraki.......ntaksei kseroume ti ipostirizeis kai pia einai ta pistevw sou......alla siga min erthoun oi zoulou stin ellada.......gia malakes tous exeis ekei pernane poli kalitera apoti edw.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...