ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ STAR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΡΙΑ, ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ (CUIDADO CON EL ANGEL)
Δραματική σειρά μεξικανικής παραγωγής 2008 που θα ολοκληρωθεί σε 194 επεισόδια
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκτορ Φούιγιουξ, Βίκτορ Ροντίγκεζ, Αλμπέρτο Ντίαζ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαϊτέ Περόνι, Γουίλιαμ Λεβί Γκουτιέρεζ, Εβίτα Μουνίοζ, Έλενα Ρόχο, Λάουρα Ζαπάτα, Ρικάρντο Μπλουμέ, Αρτούρο Καρμόνα, Άνα Πατρίτσια Ρόχο, Ναϊλέα Νόρβιντ, Μάγια Μισάλσκα, Μπεατρίς Αγκίρε, Ρόσιο Μπανκουέλς

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν η Μαρία γεννήθηκε, η μητέρα της, πίστευε πως δεν θα ζούσε και αποφάσισε να την εμπιστευθεί σε έναν ιερέα. Η μικρή έζησε τελικά, αλλά μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, απ’ όπου στα 15 της το έσκασε και ζούσε στους δρόμους προσπαθώντας να επιβιώσει. Τα χρόνια περνούσαν και μια μέρα η όμορφη κοπέλα δέχεται επίθεση από έναν μεθυσμένο. Η εμπειρία αυτή της αφήνει μια βαθιά πληγή και μια άρνηση για τους άντρες.

Η Μαρία βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι μιας φτωχής γυναίκας, της Καντελαρία, που μοχθεί καθημερινά για την επιβίωσή τους. Η Καντελαρία φροντίζει τη Μαρία σαν κόρη της και εκείνη βρίσκει για πρώτη φορά την αγάπη που της έλειπε. Για να βοηθήσει αυτή την άγνωστη γυναίκα με τη μεγάλη καρδιά, η Μαρία κάνει τις πιο παράξενες δουλειές. Μια μέρα όμως καταλήγει στο δικαστήριο όπου δικαστής είναι ο ίδιος της ο πατέρας. Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται πως τους ενώνει μια σχέση τόσο δυνατή.

Η Μαρία βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του ψυχαναλυτή Χουάν – Μιγκέλ Σαν Ρομάν και εκείνος κανονίζει να μείνει στο σπίτι του. Ο Χουάν – Μιγκέλ είναι χήρος μιας και υποτίθεται ότι έχασε τη γυναίκα του σε ένα αεροπορικό ατύχημα. Η Ονέλια, η πεθερά του Χουάν - Μιγκέλ, κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει στη Μαρία ότι είναι ανεπιθύμητη. Για να αποφύγει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο νέους, η Ονέλια στέλνει την κοπέλα να μείνει στο σπίτι του δικαστή Πατρίτσιο Βελάρντε και της γυναίκας του Σεσίλια, δηλαδή στο σπίτι των πραγματικών της γονιών. Στο σπίτι ζει και η Στεφανία, μια πανούργα κοπέλα, η οποία έχει παρουσιαστεί στο ζεύγος Βελάρντε ως η κόρη που είχαν εγκαταλείψει.

Παρά τις αντιξοότητες ο Χουάν – Μιγκέλ και η Μαρία ερωτεύονται και παντρεύονται. Το επόμενο πρωί μετά τον γάμο τους, η Μαρία ανακαλύπτει κάτι τρομερό για το παρελθόν του Χουάν – Μιγκέλ, ένα μυστικό που την αναγκάζει να τον εγκαταλείψει και να αρνηθεί να τον ξαναδεί.

Λίγο αργότερα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος, αλλά αποφασίζει να μην του αναφέρει τίποτα. Μαζί με την Καντελαρία φεύγουν από την πόλη και καταλήγουν σε ένα αγρόκτημα. Ο ιδιοκτήτης του, ο «Ελ Λεοπάρντο» ερωτεύεται τη Μαρία και είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και να δώσει το όνομά του στο παιδί. Η Μαρία του λέει πως είναι παντρεμένη και πως ενδιαφέρεται για εκείνον μόνο ως φίλη. Ο «Ελ Λεοπάρντο» δεν καταθέτει τα όπλα και σιγά - σιγά αρχίζει να κερδίζει την καρδιά της Μαρίας. Εκπλήσσεται όταν μαθαίνει πως ο σύζυγος της Μαρίας είναι ένας παλιός του συμμαθητής. Οι δύο άντρες θα διεκδικήσουν δυναμικά και με πάθος την αγάπη της Μαρίας...

Η σειρά με την εξαιρετική φωτογραφία είναι γυρισμένη σε μαγευτικούς προορισμούς που αποτελούν όνειρο για πολλούς: Ακαπούλκο, Πόλι του Μεξικού, Μαϊάμι, Σαν Μάρτιν.
Η σειρά προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 15 χώρες (Ισπανία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Σερβία, Πολωνία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Φιλιππίνες, Κροατία, Αργεντινή, Γεωργία, Fyrom, Ουγγαρία, Σλοβακία).
Πρεμιέρα έκανε στο Μεξικό στις 9 Ιουνίου του 2008.

Ο χαρακτήρας της Μαρίας


Η Μαρία είναι ένα κορίτσι της γειτονιάς, γλυκό και ευγενικό. Κάποιες στιγμές είναι πολύ σοβαρή και άλλοτε πάλι δείχνει την ευαισθησία της και την καλή της διάθεση. Πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και τα χρόνια της εφηβείας ήταν γεμάτα θλιβερά γεγονότα. Με τη δύναμη της θέλησης ξεπέρασε τα προβλήματα και τώρα πια διαθέτει μόνο καλοσύνη και θετική ενέργεια για όλους.


ΜΑΪΤΕ ΠΕΡΟΝΙ (Μαρία)

Η Μαϊτέ, που στη σειρά είναι η πρωταγωνίστρια, η Μαρία, θεωρείται μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς της γενιάς της. Θυμάται και ευγνωμονεί πάντα τον Πέντρο Νταμιάν για την πρώτη δουλειά που της έδωσε. Ήταν μόλις 11 ετών όταν η οικογένειά της μετακόμισε στη Γκουανταλαχάρα. Έζησε εκεί για 12 χρόνια. Έχει δύο αδέλφια, τον Αδόλφο και τον Φρανσίσκο.

Σπούδασε υποκριτική και τραγούδι σε μια φημισμένη Πανεπιστημιακή Σχολή (CEA) για 2 χρόνια, όπου αποφοίτησε το 2000. Είχε αρχίσει να κάνει διαφημιστικά από το 1991, ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

Για δύο χρόνια συμμετείχε και σε έναν διαγωνισμό χορού, τον πρώτο χρόνο ως διαγωνιζόμενη και τον δεύτερο ως παρουσιάστρια και μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Είναι αρραβωνιασμένη με τον μπασίστα και διευθυντή ενός πολύ γνωστού συγκροτήματος. Γνωρίστηκαν μέσα από κοινές περιοδείες και είναι μαζί δύο χρόνια. Ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι το roller skating.

Η Μαϊτέ είναι πολύ δημοφιλής, γι΄ αυτό φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών και φιλοξενείται σε τηλεοπτικές εκπομπές.
 
Γουίλιαμ Λεβί Γκουτιέρεζ (Χουάν - Μιγκέλ)

O Γουίλιαμ Λεβί Γκουτιέρεζ, ο Χουάν - Μιγκέλ της σειράς, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας στις 29 Αυγούστου του 1980 και είναι ο μεγαλύτερος από τα 3 παιδιά της οικογένειάς του.

Έφυγε από την Κούβα στα 15 του και πήγε να ζήσει στην Καλιφόρνια, όπου σπούδασε οικονομικά. Συνέχισε με σπουδές υποκριτικής στο Λος Άντζελες και το Μεξικό.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε δύο παραστάσεις το 2002. Από τότε έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλενουβέλες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις στο Πουέρτο Ρίκο.

Το 2006 το ισπανικό περιοδικό «La Gente» τον ανέδειξε ως έναν από τους 50 πιο σέξι νέους. Ο Γουίλιαμ έχει έναν γιο, τον Κρίστοφερ Αλεξάντερ, και μια κόρη, την μόλις 5 μηνών Κάιλι Αλεξάντρα με τη μεξικάνα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ.

Το 2008 ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον πρώτο της καριέρας του, στην τηλενουβέλα «Cuidado con el angel» (Μαρία, άγγελέ μου) στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου υποδύεται τον Χουάν – Μιγκέλ στο πλευρό της Μαϊτέ Περόνι.
Καλό Σαββατοκύριακο 
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LEVYRR0NI 4EVER..................XXX

Ανώνυμος είπε...

EINEEE i pi0 telia telen0vela p ida p0tee m..! Deite tin A3IZIIIIIIIIII,,,,,,,,!!!!!

Ανώνυμος είπε...

teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to vlepo kathe mera!!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...