Ποιοί εκπρόσωποι της showbiz εκλέγονται και ποιοί όχι...


Πλήθος εκπροσώπων της showbiz θα καθίσει στα έδρανα των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων. Πρωτοστάτης ο Ηλίας Ψινάκης που με 3.690 σταυρούς έρχεται πρώτος στον δήμο Αθηναίων, ενώ δεν λείπουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές και αθλητές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σε κάθε συνεδρίαση του...

δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας ο χώρος θα μοιάζει με... κοσμικό event, αφού εκτός από τον Ηλία Ψινάκη εκλέγονται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη, Μαρία Τζομπανάκη και Νίκος Ψαρράς, καθώς και η αθλήτρια Άννα Βερούλη...


Για άλλους εκπροσώπους της showbiz η εκλογή «παίζεται». Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης(βλέπε Μιχαλάκης στα «Εγκλήματα»), η παρουσιάστρια Τζίνα Αρβανίτη,  και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

Στον δεύτερο γύρο και με 6 μονάδες διαφορά πέρασε ο συνδυασμός του Απόστολου Γκλέτσου στηΣτυλίδα, ενώ στην δεύτερη Κυριακή θα κριθεί και η εκλογή του πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, Γιάννη, κόντρα στον Θανάση Παπαθανάση στην Ναυπακτία.

Υπάρχουν, όμως και κάποιοι για τους οποίους η αγωνία έχει πιάσει κόκκινο, καθώς η καταμέτρηση των σταυρών συνεχίζεται. Μεταξύ αυτών είναι ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης που είναι υποψήφιος στον δήμο Σπάρτης, οι ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου και Μαρία Γεωργιάδου στην Κηφισιά και ο συνάδελφός τους Μιχάλης Μανιάτης στον Πειραιά.

Τα παλιά αστέρια του Καλημέρα ζωή», Θάνος Καλλιώρας και Μαίρη Βιδάλη, διεκδικούν μια θέση στην περιφέρεια Αττικής, ενώ το ίδιο κάνουν οι δημοσιογράφοι Νάσος Αθανασίου, Μάκης Γιομπαζολιάς και Γιώργος Βαρεμένος που ήταν υποψήφιοι με τον Γιάννη Δημαρά και τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Στην περιφέρεια Ηπείρου μετράει σταυρούς ο ηθοποιός Γιώργος Αρμένης, ενώ στον δήμο Αμαρουσίου η Κατερίνα Γιουλάκη, στον δήμο Αργυρούπολης ο Μάκης Δελαπόρτας, στον δήμο Αχαρνών ο Ντανιέλ Μπατίστα και στον δήμο Θεσσαλονίκης ο Διονύσης Μακρής.

Πόπη Αστεριάδη, Αναστασία Μουτσάτσου και Γιώργος Σιγάλας μετρούν ψήφους στον Πειραιά, την ώρα που ο Γιώργος Γερολυμάτος ψάχνει να δει αν εκλέγεται στην Καλλιθέα, ο Πέτρος Ίμβριος στηνΓλυφάδα και ο Νίκος Νομικός με τον Χάρη Κατσιμίχα στον Άγιο Δημήτριο.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...