Δεν έχει κάνει one night stand, αλλά δεν λέει και όχι

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περασμένης σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» και αναφέρθηκε στο reality χορού του ANT1 «Dancing With The Stars» και στις σχέσεις της, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει κάνει one night stand.

«Η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα. Το τι κάνω όταν δεν δουλεύω και όταν σβήνουν οι προβολείς δεν αφορά κανέναν άλλον» τόνισε η Ζέτα σε ερώτηση που της έγινε για την προσωπική της ζωή. Όσο για τους επίμονους paparazzi που δεν την αφήνουν σε ησυχία, η Ζέτα είναι σκληρό καρύδι και αντέχει: «Το αντέχω, γιατί βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τι να κάνω δηλαδή; Παύω να δίνω όση σημασία έδινα παλαιότερα και ζω τη ζωή μου».

Και μετά από όλα αυτά, άνοιξε ο «φάκελος» απιστία, όπου η Ζέτα ξεκαθάρισε πως ήταν πάντοτε πιστή στις σχέσεις της, όχι όμως και οι σύντροφοί της: «Αν απιστήσει κάποιος επέρχεται ρήξη στη σχέση και δεν υπάρχει επιστροφή στη συνέχεια... Αυτός που θα απιστήσει μια φορά θα το ξανακάνει. Πόσο μάλλον όταν ξέρει ότι τον έχεις συγχωρέσει».

Όσο για τις σχέσεις της μιας βραδιάς, η ηθοποιός-παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ one night stand, αλλά, αν τύχαινε, δεν θα έλεγε και όχι: «Δεν έχω κάνει. Δεν μου γεννήθηκε στον εγκέφαλο τέτοια ανάγκη. Αν είχα την επιθυμία, θα το έκανα και δεν θα με εμπόδιζε κάτι να το τολμήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί η βασική μου αρχή είναι πως ό,τι θέλει ο εγκέφαλος πρέπει να το κάνει. Στον έρωτα δεν χωράνε πρέπει».

Αφού δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της, η Ζέτα προτίμησε να μιλήσει για τα επαγγελματικά της απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τις φήμες που θέλουν το «Dancing» να είναι θύμα της οικονομικής κρίσης…

«Το “Dancing” προχωρά άμεσα» απάντησε!
\www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...