ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: O ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ;

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

O ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ;

ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ; ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ ΣΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!
Να δαγκώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη θέλουν οι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος βάζοντας τον στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που συνεχώς χάνει φύλλα και έχει προ πολλού απολέσει την πρώτη θέση στην κυκλοφορία στις Κυριακάτικες. Παίζει γερά για την τρίτη θέση και πανηγυρίζει στην δεύτερη. Ο εφοπλιστής έχει φάει στενό πρέσινγκ και σύμφωνα με το fimotro έχει γίνει προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού της εφημερίδας.
Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός παραπαίει κάποιοι θέλουν να του φάνε τα εκατομμυριάκια του και να τον απαξιώσουν ως συνεργάτη του Κομιστή και της εφημερίδας που τα βλέπει όλα πράσινα!!!! Εάν ο Μαρινάκης τελικά δώσει τα χρήματά του και όχι στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα φανεί σε λίγες εβδομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε αδιανόητο ο γνωστός εφοπλιστής να μην έχει συμβούλους που να τον αποτρέψουν από αυτό το λάθος. Που θα τον απαξιώσει και στις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ήδη η φωτογραφία που είχε βγάλει προεκλογικά με τον υποψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μίχα δεν βοήθησε τον τελευταίο να εκλεγεί Δήμαρχος και ψήφισαν τον "βάζελο" σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ Βασίλη Μιχαλολιάκο. Τώρα οι Θέμοι ορέγονται την σωτηρία τους την οικονομική αφού με όσους έχουν συνεργαστεί τους έχουν δαγκώσει. Δεν παίρνει κανένα τηλέφωνο τον Κοντομηνά ο Μαρινάκης να μάθει τι εστί Θέμος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: