Πρόστιμο στο Mega από το ΕΣΡ για τους πορνοστάρ

Ύψους 30.000 ευρώ είναι το πρόστιμο που επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA (27/5/2010) και την εκπομπή "Ομορφος κόσμος το πρωί" που πρόβαλε δύο άνδρες πορνοστάρ και ενώ η σήμανση ήταν "γιά όλους". Το πρόστιμο επιβλήθηκε με το αιτιολογικό της νομοθεσίας προστασίας ανηλίκων και της αναντιστοιχίας σήμανσης και περιεχομένου.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "TRT" του Νομού Λαρίσσης για υπέρβαση ανώτατου ορίου διαφημίσεων και ποιότητα προγράμματος (20/3/2010).

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο "TV 10" του Νομού Τρικάλων για υπέρβαση ανώτατου ορίου μηνυμάτων.....

τηλεπωλήσεων. Μειοψήφησαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Νέστωρ Τσουράκης, η Ιρις Αυδή και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότειναν πρόστιμο 15.000 Ευρώ.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "Blue Sky" και την εκπομπή "Δελτίο των 11" του Σπύρου Χατζάρα (22/9/2010) για προσβολή της προσωπικότητας της δημοσιογράφου Μαρίνας Βήχου και για προβολή μισαλλόδοξων απόψεων. Μειοψήφισαν ο Πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, ο Ιωάννης Παπακώστας και ο Κωνσταντίνος Αποστολάς που πρότειναν σύσταση.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "Αιγαίο TV" Νομού Δωδεκανήσου γιατί δεν προχώρησε σε επανόρθωση εντός διημέρου, όπως όφειλε, μετά από καταγγελία προσώπου ότι διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις του. Μειοψήφισε η Ιρις Αυδή που πρότεινε σύσταση.

Να προχωρήσει σε σύσταση προς το τηλεοπτικό κανάλι MEGA αποφάσισε το ΕΣΡ για παράλειψη διασφάλισης πολιτικής πολυφωνίας.Το θέμα αφορά την προβολή του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς κατά το μήνα Ιούλιο, που ήταν στο 2,5%, δηλαδή σε αναντιστοιχία με το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, το 4,6%, όπως καταγράφηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, πριν δηλαδή την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς.
http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...