Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ

Ο Πεταλωτής στο πρωϊνό του MEGA είπε ότι θα γίνει Τζαμί στην Αθήνα και έπρεπε να είχε γίνει από καιρό. Μάλιστα χαρακτήρισε ακροδεξιούς τους Χρυσαυγίτες και φυσικά έθιξε το 5,3% των Αθηναίων που τους τίμησαν με την ψήφο τους. Σε μας φόρους κύριε Πεταλωτή και στους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες Τζαμί για να παρακαλάνε τον Αλλάχ να τους βρει δουλειές που δεν έχουν , τροφή και σπίτι για να κοιμηθούν!!!
Οι ανθρωπιστικές σας ευαοσθησίες δεν είναι περισσότερες από τις δικές μας και η μόνη μας διαφορά είναι ότι εμείς δεν κονομάμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση εκ ευρώ για να στηρίξουμε προγράμματα υποδοχής μεταναστών που είναι ανύπαρκτα. Τους φέρνετε και τους πετάτε στο δρόμο και μετά αυτοί αφού πεινάνε κλέβουν για να επιβιώσουν. Αυτοί είσαστε για αυτό στις επόμενες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ θα πάρει στο Δήμο Αθηναίων 20% και οι ακροδεξιοί αφού σας αρέσει έτσι να τους αποκαλείται να γεμίσουν την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...