Mπεατρίς και Μπράνκα: Οι δίδυμες αθλήτριες σε σέξυ φωτογράφηση!

Κυρίες και κύριοι, έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε δύο αθλήτριες, τις δίδυμες Μπεατρίς και Μπράνκα Μορέιρα Φέρες, οι οποίες ασχολούνται με τη...
συγχρονισμένη κολύμβηση, ενώ παράλληλα εργάζονται και οι ως μουσικοί παραγωγοί στο MTV Βραζιλίας.Η Μπεατρίς (την οποία φωνάζουν "Μπία") και η Μπράνκα είναι 22 ετών, γεννημένες στις 22 Φεβρουαρίου του 1988 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.Πρώτη γεννήθηκε η Μπεατρίς, η οποία ως ..."μεγαλύτερη" εμφανίζεται ως αρχηγός του διδύμου, με την Μπράνκα να την πειράζει: "Ας είναι αρχηγός. Εκείνη θα σταματήσει πρώτη την καριέρα της, όταν την πάρουν τα χρόνια"!
Οι δυο τους ξεκίνησαν τον αθλητισμό μόλις σε ηλικία 3 ετών, όταν και οι γονείς τους τις έγραψαν σε έναν σύλλογο ενόργανης γυμναστικής.
Γρήγορα, όμως, τις κέρδισε το κολύμπι και πιο ειδικά η συγχρονισμένη κολύμβηση, όπου φυσικά διαγωνίζονται στο ντουέτο. Το 2004 κατέκτησαν το πρωτάθλημα Βραζιλίας και συμπεριλήφθηκαν στην Εθνική ομάδα που αγωνίστηκε στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2005. Τότε άρχισε και η διεθνής καριέρα τους.Γυμνάζονται μαζί για οκτώ ώρες την ημέρα και πολλοί, εκτός από δίδυμες, τις χαρακτηρίζουν και "σιαμαίες", καθώς δεν χωρίζουν ποτέ.
Είναι μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο σχολείο, στη δουλειά, ως και στα τμήματα εκμάθησης υπολογιστών, καθώς έχουν πάθος με την τεχνολογία."Απολαμβάνουμε να είμαστε μαζί και να αγωνιζόμαστε μαζί. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Εκτός από αδερφές, είμαστε και οι καλύτερες φίλες. Συνεργαζόμαστε στα πάντα", λέει η Μπία.
Η Μπράνκα προσθέτει: "Έχουμε τον ίδιο ρυθμό από τη φύση μας. Τα DNA μας είναι συγχρονισμένα. Ακόμα κι αν κάνουμε κάποιο λάθος στη χορογραφία μέσα στην πισίνα, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια το έκανε και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Είμαστε δύο σε ένα"!
Η Μπράνκα, αν και πιο ...μικρή, είναι 3 πόντους πιο ψηλή από την ύψους 1,65μ. Μπία. Ωστόσο, το βάρος τους είναι ίδιο, κοντά στα 52 κιλά."Μπορώ να τη λέω κοντή, αλλά δεν μπορώ να την κοροϊδεύω ως χοντρή", λέει σαφώς πιο εκδηλωτική και ...άτακτη Μπράνκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...