Mήνυμα της ΟΝΝΕΔ για την επέτειο του Πολυτεχνείου!

  Τριακόσια μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ κατέθεσαν στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και το δικαίωμα στην ελευθερία.
  "Η Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη τη βία και σίγουρα δεν εδραιώνεται μέσα από καταστροφές, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η χώρα υποφέρει από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

 Παράλληλα τονίζει ότι οι πολιτικές νεολαίες έχασαν την επαφή με το ρόλο και το σκοπό που οφείλουν να υπηρετούν και εκφράζει ανησυχία ότι "αν δεν κάνουμε κάτι όλοι μαζί, τότε το φοιτητικό κίνημα θα 'πεθάνει' σύντομα".
 Χαρακτηρίζει επίσης απαράδεκτο να παραμένει εδώ και 15 χρόνια αδρανής η Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος (ΕΦΕΕ) και υπογραμμίζει πως "έφτασε η ώρα να ζωντανέψουμε το φοιτητικό και το νεολαιίστικο κίνημα διεκδικώντας περισσότερη Δημοκρατία, καλύτερη Παιδεία και μεγαλύτερη ανάπτυξη".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...