Lifestyle με τη Δέσποινα Καμπούρη!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!
" Δεν είδα το πρώτο επεισόδιο του Νησιού"…Κι αν σας φαίνεται περίεργο, θα σας φανεί ακόμη πιο περίεργο αν σας πούμε ότι αυτή η δήλωση ανήκει στην πρωταγωνίστρια της σειράς Κατερίνα Λέχου.

Το LifeStyle την συνάντησε στον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης, τον Love Radio 97,5 και είχε μια συζήτηση μαζί της, απλά καθηλωτική. "Ο μπαμπάς μου είναι fun, η μαμά μου είναι αυστηρή".
Η hot ηθοποιός μιλάει για την επιτυχία της σειράς, για το γεγονός ότι δεν προγραμματίζει τίποτα στη ζωή της και για τον σύντροφό της Μάνο.
‘"Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι βάφω τα μαλλιά μου και το είπε όπου προλάβαινε". Τάδε έφη Γιώργος Καραμέρος στην Δέσποινα Καμπούρη. Παίζοντας μπάσκετ μίλησε για τις σχέσεις του με τον Σπύρο Χαριτάτο, για το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί και κάποια άλλη παρουσιάστρια στην εκπομπή τους και για πολλά άλλα…
Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι το νέο είδωλο των media και της Θεσσαλονίκης. Είναι το outsider που έγινε Δήμαρχος. Είναι η πιο ροκ και ανατρεπτική προσωπικότητα που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να τον γνωρίσουμε καλύτερα.
Ο Ricky Martin έδωσε μια αφοπλιστική συνέντευξη, που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μίλησε χωρίς υπεκφυγές για την ομοφυλοφιλία, για τα παιδιά του, για την στάση της μητέρας του. Είναι gay, το παραδέχτηκε και δεν ζει πια μέσα στο ψέμα.
Το παγκόσμιο φαινόμενο Harry Potter επέστρεψε…Γιατί τα ξόρκια, τα ραβδιά, οι μάγοι και τα σκουπόξυλα μας ελκύουν τόσο πολύ; Ελάτε να χαθούμε μαζί μέσα στους διαδρόμους του παραμυθιού.
  Γιατί Lifestyle…γιατί η ζωή είναι ωραία! Το Σάββατο στις 21:00 στο ALTER.


ΠΗΓΗ:Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...