ΤΟ KONTRA ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Στο κενό έπεσε η απόφαση του ΕΣΡ που αφαιρούσε από το kontra του Γιώργου Κουρή τον ενημερωτικό χαρακτήρα με την πρόφαση ότι το ΤΗΛΕΦΩΣ το οποίο είχε την συχνότητα που αγόρασε ο Γιώργος Κουρής είχε δηλωθεί ως ψυχαγωγικός σταθμός.

Σύσσωμα τα κόμματα ΚΚΕ , ΝΔ , ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ καταδίκασαν την απόφαση αυτή που επέβαλλε και 15.000 ευρώ πρόστιμο και έτσι αναμένεται αυτή στην πραγματικότητα να καταρρεύσει και ο σταθμός να εξακολουθήσει να εκπέμπει όπως μέχρι σήμερα. Εμείς που είμαστε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν συμφωνούμε καν με την ύπαρξη μιας "ανεξάρτητης" αρχής που ασκεί ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στα κανάλια. Από την άλλη όμως η εκλεγμένη Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τρόπο να κλείσει ΟΛΑ τα κανάλια τα οποία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις(ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 10 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ) και χρωστάνε δις ευρώ σε Δημόσια Ταμεία και σε Ιδιώτες. Να κλείσει λοιπόν όποιος χρωστάει και όχι όποιος έχει ενοχλητική φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...