Ελένη Φιλίνη: «Το Just the two of us είναι στημένο»

Ελένη Φιλίνη: «Το Just the two of us είναι στημένο»

Εμφανώς ενοχλημένη, η Ελένη Φιλίνη δεν είπε κουβέντα στο φινάλε της βραδιάς όταν ανακοινώθηκε ότι τελικά δεν θα συνεχίσει στο Just the two of us. Αρκέστηκε σε ένα «να’ σαι καλά» στον Γιώργο Καπουτζίδη και τίποτα άλλο. Τα μούτρα, δε, μέχρι το πάτωμα! Λίγη ώρα πριν ο Κώστας Καραφώτης είχε ευχαριστήσει τον κόσμο που τους ψήφισε, λέγοντας ότι χαίρεται που το επίπεδο είναι τόσο υψηλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδόθηκαν στο “πρωινό mou” mega, η ηθοποιός μίλησε για στημένη και προαποφασισμένη ψηφοφορία, καθώς όπως ισχυρίζεται, δεν προωθήθηκαν σωστά τα τηλεφωνήματα που έκαναν συγγενείς της. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα του Κώστα Καραφώτη που στο τέλος της βραδιάς πέταξε ένα «καρφί» μέχρι το ταβάνι λέγοντας «Ξέρω γιατί χάσαμε. Γιατί η Τζώρτζια των Μπλε που ήταν επίσης υποψήφια για αποχώρηση, είχε μεγαλύτερο… σόϊ!»
«Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Θέλεις να σου πω όλα τα αποτελέσματα; Δεν νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον μετά το παιχνίδι…», δήλωσε στο Πρωινό mou η Ελένη Φιλίνη.
πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...