H μαφία των ακινήτων έχει χρηματοδοτήσει την Ντόρα;

 

Διασυνδέσεις της επονομαζόμενης «μαφίας των ακινήτων» με πολιτικά πρόσωπα καταγγέλλει με συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, ο οποίος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Πρόκειται για τον δικηγόρο Αθηνών κ. Δημήτρη Παρασκευόπουλο, ο οποίος στη συνέντευξή του δηλώνει ότι πολιτικά πρόσωπα συνδέονται με στενούς δεσμούς με το υπό εξάρθρωση κύκλωμα και ότι έχει καταθέσει στις ανακριτικές αρχές τις σχετικές καταγγελίες.

Ο κ. Παρασκευόπουλος, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι «η σπείρα έχει χρηματοδοτήσει και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη»

Όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας «Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τα μέλη της οργάνωσης έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με ….. την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα, η κυρία Μπακογιάννη είναι αδελφική φίλη της αδελφής του αρχηγού του κυκλώματος. Οταν ρώτησα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, τον κ. Γεωργιτσογιαννάκο, αν μπορούμε να βάλουμε την κόρη μου σε κάποια θέση, μού είπε ‘Γνωρίζω πολύ καλά την Ντόρα και θα το κανονίσει η αδελφή μου’. Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι το κύκλωμα έχει χρηματοδοτήσει και …..την κυρία Μπακογιάννη.

Στην ερώτηση δε του δημοσιογράφου «Πώς προκύπτει αυτό» ο μάρτυρας απαντά : «Οπως έχω καταθέσει σχετικά τόσο στην Ασφάλεια όσο και στη Δικαιοσύνη …..η οργάνωση ήθελε, όπως μου είπαν τα μέλη του κυκλώματος, να πετύχει την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του καφέ της πλατείας Συντάγματος σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του δήμου έδωσε οικονομική ενίσχυση επί δημαρχίας της κυρίας Μπακογιάννη. Σημειώνω ότι, όπως με πληροφόρησαν τα μέλη της σπείρας, το ποσό της χρηματοδότησης καταβλήθηκε εξ ημισείας από την οργάνωση και τους επιχειρηματίες» .
http://www.politis-gr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...