H Σάρον Στόουν στο «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα»

Την καλή πλευρά του νόμου διάλεξε αυτή τη φορά η βραβευμένη με ΕΜΜΥ ηθοποιός, Σάρον Στόουν. Θα εμφανιστεί στα τελευταία 4 επεισόδια του 11ου κύκλου της πολυβραβευμένης, αστυνομικής σειράς «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα».

«Είναι πάντα χαρά και μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε μία τέτοιου βεληνεκούς σταρ στο πλατό της σειράς μας», λέει ο σκηνοθέτης.


Η πολυσυζητημένη ηθοποιός υποδύεται τη βοηθό εισαγγελέα Τζο Μάρλοου, έναν ρόλο που αντιμετώπισε με την ανάλογη σοβαρότητα αλλά και προεργασία, που αρμόζει σε μια σταρ του επιπέδου της.


«Παρευρέθηκα σε πολλές δίκες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και παρακολουθούσα έναν φίλο, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός εισαγγελέα» λέει η Σάρον Στόουν.

Επίσης συμμετείχε και σε νυχτερινή περίπολο αξιωματικών της δίωξης ναρκωτικών σε μια κακόφημη περιοχή του Λος Άντζελες «Φορούσαν πολιτικά ρούχα αλλά ήταν αλεξίσφαιρα από μέσα, κουβαλούσαν όπλα και κυκλοφορούσαν με σκυλιά Κ – 9. Ήταν αρκετά επικίνδυνο αλλά εγώ βρήκα την εμπειρία ευχάριστη» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Wall Street Journal».
Το πρώτο επεισόδιο με γκεστ σταρ τη γοητευτική ηθοποιό θα προβληθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 23:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...