Αλλάζει τελικά μέρα το "Νext Top Model"???Tι λένε οι ιθύνοντες στο Μαρούσι!

Σύμφωνα με πληροφορίες , το ριάλιτι του Αντέννα "Next Top Model" , ενδέχεται να αλλάξει μέρα προβολής. Μέχρι στιγμής το εν λόγω ριάλιτι διασώζεται οριακά , αν αναλογιστεί κανείς τα μεγαθήρια που έχει για αντιπάλους , όπως είναι "Το νησί" και " Η ζωή της άλλης". Μετά τη μετακίνηση του "Τop Chef" από τα βράδια του Σαββάτου στη μάχη της Πέμπτης , φούντωσαν οι φήμες που θέλουν να υπάρχει ακόμη μία αλλαγή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι συζητήσεις για την αλλαγή στη μέρα προβολής του συγκεκριμένου ριάλιτι , δίνουν και παίρνουν στα γραφεία του Αντέννα .
Μολονότι η φημολογία στους διαδρόμους είναι έντονη , παρά ταύτα , ο σταθμός διαψεύδει κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο. Ως επιχείρημα προβάλλουν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης και δεν έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αλλαγή, τουλάχιστον προς το παρών. Τώρα για το τί ισχύει και τί όχι , θα το μάθουμε μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες. Οψόμεθα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...