Eurocypria: Αποδοκίμασαν τον υπουργό Οικονομικών

Με το σύνθημα «Σταυράκη, ντροπή σου, αμέσως παραιτήσου» υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι στην υπό πτώχευση κρατική αεροπορική εταιρεία Eurocypria τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών, Χαρίλαο Σταυράκη, κατά την προσέλευσή του στη κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εμπορίου και Οικονομικών για το θέμα της Eurocypria.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της αστυνομίας, για να μπορέσει τελικά ο Κύπριος υπουργός να εισέλθει στο κτήριο της Βουλής. Αργότερα αντιπροσωπεία των εργαζομένων, που πήρε μέρος στη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, είχε συνομιλία με τον υπουργό, στον οποίο απολογήθηκε για την ένταση που προηγήθηκε.

Στη συνέχεια όμως, η αντιπροσωπεία απέρριψε ως ψευδή την άποψη του υπουργού, ότι είχε ζητηθεί η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για συγχώνευση των Κυπριακών Αερογραμμών με την Eurocypria. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την πλευρά της Eurocypria, η κυπριακή κυβέρνηση γνώριζε ότι η Κομισιόν θα απέρριπτε αυτό το αίτημα, αφού υπήρχε σχετική απόφαση από το 2006, με ισχύ έως το 2011, που δεν επιτρέπει συγχώνευση των Κυπριακών Αερογραμμών με άλλη εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...