CREAL Τέλος?

 Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως το δημοφιλές συγκρότημα σταμάτησε να υφίσταται όπως το είχαμε συνηθίσει.Ο Τάκης Δαμάσχης όμως σε ανακοίνωνη στο facebook επιβεβαίωσε πως η Ειρήνη Δούκα αποχώρησε από το συγκρότημα.Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν μαθευτεί,ακολουθεί η ανάρτηση της είδησης.

''Γεια χαρά σε όλους!
Καταρχάς να σας διαβεβαιώσω ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν αντικαθιστά την Ειρήνη Δούκα και ο λόγος που τραγουδάει το τραγούδι της ταινίας, είναι ότι πρωταγωνιστεί σε αυτήν και θεώρησα ότι είναι μια καλή λύση μιας και η Ειρήνη αποχώρισε από τους C:REAL.
Όταν λοιπόν και αν βρούμε καινούργια τραγουδίστρια, θα είναι τελείως διαφορετική παρουσία και φωνή από την Ειρήνη. Η ιστορία των C:REAL ούτε αναιρείται ούτε αντιγράφεται (ενδοσυγκροτηματικά εννοώ)! Η Ειρήνη Δούκα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία των C:REAL, γι αυτό και της αξίζει το ανάλογο respect! Αν συνεχίσουμε, πιστέψτε με ότι θα δείτε κάτι το τελείως διαφορετικό και όχι μια κακή απομίμηση των παλιών C:REAL. Ποτέ στο παρελθόν δεν αντιγράφουμε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον τώρα!
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας για άλλη μια φορά!

ΤΑΚΗΣ ΔΑΜΑΣΧΗΣ''
ΠΗΓΗ:www.music-dreams.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...