Μεγάλη αισιοδοξία για Σκόκο

Μεγάλη αισιοδοξία για Σκόκο
Μπορεί στη συνάντηση της Πέμπτης ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΕΚ και τους εκπροσώπους του Νάτσο Σκόκο να μην έπεσαν οι υπογραφές, ωστόσο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι το θέμα αυτό αποτελεί πλέον τυπική διαδικασία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» ο Σταύρος Αδμίδης έδωσε τα χέρια με τους δύο μάνατζερ του Αργεντινού άσου και στο επόμενο ραντεβού τους θα πέσουν και οι υπογραφές. Οι εκπρόσωποι του 25χρονου παίκτη ζήτησαν να διασφαλίσουν τόσο τα χρήματά του όσο και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αυτό σημαίνει ότι ως το καλοκαίρι του 2013 αν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού να μπορεί ο Σκόκο να φύγει. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπει μια λογική ρήτρα στο συμβόλαιό του. Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν φάνηκε αρνητικός σε κάτι τέτοιο.

«Εμείς θέλουμε να βλέπουμε τον Νάτσο στην ΑΕΚ και να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό και θελήσει να φύγει, φυσικά και θα τον αφήσουμε», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της «Ένωσης» στους μάνατζερ του παίκτη.

Από την πλευρά του ο ένας εκ των δύο μάνατζερ, Φαμπιάν Σολντίνι δήλωσε: «Και για τον Νάτσο, από την Ελλάδα τον ενδιαφέρει και υπάρχει μόνο η ΑΕΚ». Όσο για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας οι δύο πλευρές καταλήγουν στις 950.000 ευρώ ετησίως τα οποία μαζί με τα μπόνους θα φτάσουν στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...