Σεμινάριο για καλό σεξ από παντρεμένες σε νεαρούς




Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία θεσσαλικής πόλης, η αποκάλυψη ότι παντρεμένες κυρίες παρέδιδαν μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και απόδοσης σε νεαρούς της περιοχής τους, αλλά και γειτονικών δήμων. Το σκάνδαλο αποκάλυψε η νεαρή σύντροφος ενός από τους «μαθητές» του σεμιναρίου όταν αποφάσισε να τον παρακολουθήσει μερικές φορές, επειδή πίστευε ότι την απατούσε.
Το σπίτι μίας από τις κυρίες που ήταν χτισμένο και απομακρυσμένο από κατοικημένη περιοχή ,είχε γίνει πόλος έλξης των νεαρών, αφού εκεί μαζευόταν όλες οι φίλες της οικοδέσποινας που πρόσφεραν τις εμπειρίες τους στους νεαρούς.
Μία φορά την εβδομάδα και νυχτερινές ώρες, οι κυρίες και οι νεαροί, συναντιόταν μυστικά και προσεκτικά. Ο σύζυγος της οικοδέσποινας έλειπε λόγω επαγγέλματος τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα από το σπίτι, οπότε είχαν ήσυχο το κεφάλι τους.
Το «σεμινάριο» όπως το είχαν ονομάσει οι «διαβολικές» κυρίες, περιλάμβανε συζητήσεις και εμπειρίες του καθενός από τη σεξουαλική του ζωή αλλά και προβλήματα που αντιμετώπιζαν με την σύντροφό τους . Οι κυρίες ως έμπειρες τους συμβούλευαν, αλλά και τους βοηθούσαν να αποκτήσουν εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης....
Κάθε σεμινάριο τελείωνε με ξεφάντωμα ποτό και χορό ..... Όλες αυτές τις σκηνές τις έζησε η νεαρή απατημένη σύντροφος του νεαρού όταν κατάφερε να μπει στον κήπο του σπιτιού, που βρισκόταν στον κάμπο και να δει με τα ίδια της τα μάτια το σκηνικό που της προκάλεσε σοκ.
Παρόλα αυτά όμως ήταν υπομονετική με το γεγονός και χωρίς να αντιδράσει εκείνο το βράδυ, περίμενε ώσπου να συναντηθεί με τον σύζυγό της «πρώτης κυρίας του σεμιναρίου», τον οποίο ενημέρωσε.
Το τέλος ήταν αναμενόμενο: σε ένα υποτιθέμενο ταξίδι του, ο σύζυγος της κυρίας γύρισε ξαφνικά και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του έπεσε μπροστά σε ένα θέαμα, που αν δεν το έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια δε θα το φανταζόταν.
Αν και ο ίδιος δεν θέλησε να πάρει διαστάσεις το θέμα παρόλο που ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του , η νεαρή κοπέλα που ανακάλυψε το «σεξουαλικό σεμινάριο», τους έκανε «βούκινο» στην περιοχή. Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...