Αναβολή λόγω ομίχλης στις Σέρρες!

Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον Άρη στις Σέρρες. Ο Τριτσώνης τον διέκοψε λόγω ομίχλης στο 53’ και ενώ οι γηπεδούχοι νικούσαν 1-0. Κυριακή ίδια ώρα η συνέχεια.
Ξεκίνησε Σάββατο και θα τελειώσει Κυριακή. Αυτό ισχύει για τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη, στον οποίο οι παίκτες του Ντράγκαν Κοτότοβιτς ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη στο τρομερό μακρινό σουτ του Σουμπίνιο στο 40'. Στο 53' η ομίχλη ανάγκασε τον διαιτητή, Τριτσώνη να διακόψει την αναμέτρηση για 15 λεπτά και να περιμένει να διαλυθεί η ομίχλη. Οι παίκτες των δύο ομάδων αφού αρχικά έπαιζαν πάσες για να διατηρηθούν ζεστοί, πήγαν στη συνέχεια στα αποδυτήρια, όπως και το διαιτητικό τρίο.
Οταν επέστρεψαν στο γήπεδο, αποφασίστηκε ότι δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή (28/11) την ίδια ώρα και θα ξεκινήσει από το 53'. Οι Κιτρινόμαυροι πιέζουν να μη γίνει το ματς την Κυριακή και απικαλούνται τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και τον αγώνα της Τετάρτης (01/12) με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλδερόν» για το Europa League.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβαρες, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Αμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίλνιο.

Άρης  (Εκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Νάφτί, Κάλβο, Τζέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε, Βαγγέλι.

Διαιτητής: Τριτσώνης
Βοηθοί: Καρατζίκας, Κωσταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...