Ψαράκι για Ματέο - Ελένη στα Βόρεια Προάστια!

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις την Ελένη Μενεγάκη, όλο κάπου για ψαράκι με τον Ματέο Παντζόπουλο θα είναι! Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστή ταβέρνα των βορείων προαστίων, που βρίσκεται κοντά στα γραφεία της εταιρείας του Πέτρου Κωστόπουλου.
Μάλλον τα θαλασσινά -εκτός από αφροδισιακά- είναι και το αγαπημένο έδεσμα της Ελένης και του Ματέο... Την πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» μαζί σε ουζερί της Νέας Μάκρης, την δεύτερη σε glamourous εστιατόριο με σούσι στην Βουλιαγμένη, τώρα, την περασμένη εβδομάδα, στην ψαροταβέρνα!
Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι Ελένη και Ματέο δεν κρύφτηκαν λεπτό: Έφαγαν, ήπιαν, φιλήθηκαν, αγκαλιάστηκαν... ό,τι κάνει δηλαδή κάθε ερωτευμένο ζευγαράκι όταν βγαίνει έξω!
Το εν λόγω μαγαζί βρίσκεται κοντά στα γραφεία της Imako και είναι από τα πιο φημισμένα στην Αθήνα για τους μεζέδες του. Πάντως, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έτυχε να περάσει από εκεί...
Οι μυστικές «αποβάσεις» στην Άχλα πήγαν πλέον περίπατο - χειμωνιάζει κιόλας - αλλά, προφανώς, Ελένη και Ματέο έχουν πλέον συνηθίσει στο κλεινόν άστυ και δεν τους νοιάζει αν θα δούμε κι άλλες φωτογραφίες τους στα περιοδικά!

Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...