Καλή εβδομάδα με ένα σωρό ληστείες

Του Βασίλη Χήτου από το http://www.crimesonair.blogspot.com/
Στην Πετρούπολη, οδός 25ης Μαρτίου, άγνωστος δράστης μετέβη σε περίπτερο, ιδιοκτησίας αλλοδαπής και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ανωτέρω ιδιοκτήτρια άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στο Νέο Ηράκλειο, οδός Κουντουριώτου, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Αγησιλάου και Δεληγιώργη, (5) άγνωστοι αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, με χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν ομοεθνή τους και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 €. Δράστες αναζητούνται.
Στην Μεταμόρφωση, οδός Ζέας 10, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στο Ηράκλειο, οδός Ακροπόλεως, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ημεδαπή το όχημα της. Εντός του οχήματος είχε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50€ και προσωπικά της έγγραφα - αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Δάφνιδος 11, άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε υπάλληλο τον τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο και του αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, οδός Πατησίων, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, Αχαρνών 199, (2) άγνωστοι δράστες με απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπό (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 180 €. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αρχαία Επίδαυρο, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το Α.Τ.Μ. Yποκαταστήματος Τράπεζας και αφαίρεσαν από αυτό, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...