Απίστευτο και όμως αληθινό: Απήγαγε τον σύζυγος της αντιπάλου του επειδή έχασε τις εκλογές!!!



Πήρε πολύ βαριά την ήττα του και έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αφού δεν βγήκε κοινοτάρχης. “Απήγαγε” τον σύζυγο της αντιπάλου του κι απαίτησε να επαναληφθεί η διαδικασία...

Ο ηττηθείς υποψήφιος κοινοτάρχης σε χωριό στις νότιες Φιλιππίνες στις τοπικές εκλογές απήγαγε το σύζυγο της νικήτριας αντιπάλου του και απαίτησε να τους επιστραφούν οι δαπάνες που έκανε για την προεκλογική του εκστρατεία και να επαναληφθεί η ψηφοφορία, ανακοίνωσε η αστυνομία.


Ο Νασίφ Αγκάσορ, 43 ετών, σύζυγος της νέας δημάρχου στο χωριό Μπάνγκο, Μαμπάο Αγκάσορ, απήχθη το Σάββατο στην...


επαρχία Λανάο δελ Σουρ, 810 χλμ. νότια της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας στην επαρχία των απαγωγέων φέρεται να ηγείτο ο Νάχερ Σούμπο, ο οποίος έχασε από την Αγκάσορ στις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο Σούμπο φέρεται να απαίτησε από τον απαχθέντα και τη σύζυγό του να του επιστρέψουν τις προεκλογικές του δαπάνες αλλά και να επαναληφθεί η ψηφοφορία. Η αστυνομία ετοιμάζεται για επιχείρηση προκειμένου να διασώσει τον απαχθέντα, είπε ο επικεφαλής της στην επαρχία.
Το Σάββατο διεξήχθησαν τοπικές εκλογές σε οκτώ χωριά και πόλεις στη Λανάο δελ Σουρ. Επρόκειτο να γίνουν τον Οκτώβριο αλλά αναβλήθηκαν λόγω προβλημάτων ασφάλειας στην περιοχή.

ΠΗΓΗ:newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...