Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου για το Βατοπέδι

 Επελέγησαν σήμερα με κλήρωση ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, που θα αποφανθούν επί της πρότασης παραπομπής σε ειδικό δικαστήριο, τριών πρώην υπουργών της ΝΔ,σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και της λίμνης Βισθωνίδας. Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, είναι οι αεροπαγίτες Παναγιώτης Κομνηνάκης, Ιωάννης Γιαννακόπουλος και Αντώνιος Αθηναίος (και ως αναπληρωματικές, η Βαρβάρα Κριτσωτάκη και Δήμητρα Παπαντωνοπούλου), οι σύμβουλοι Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμένος (πρόεδρος του ΣτΕ) και Μαρίνα Παπαδοπούλου (με αναπληρωματική την Βασιλική Καλαντζή) και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μιλτιάδης Ανδρειωτέλλης, με αναπληρωματικό τον Ρούσσο-Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Υπενθυμίζεται πως στο δικαστικό συμβούλιο έχουν παραπεμφθεί από την Ολομέλεια της Βουλής, οι πρώην υπουργοί της ΝΔ Αλέξανδρος Κοντός, Ευάγγελος Μπασιάκος και Πέτρος Δούκας, για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας στο αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...