ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΙΛΙΟΥ, ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ , ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ
Μετά την απευθείας εκλογή μας, από την πρώτη Κυριακή, ως δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας, με αυτή την κοινή μας δήλωση, υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Σγουρού για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Θέλοντας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που έδειξε σε εμάς η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, στηρίζουμε τον κ. Σγουρό γιατί πιστεύουμε ότι η συνεργασία που θα έχουμε με τον εκλεγμένο, για πρώτη φορά, περιφερειάρχη της Αττικής είναι κρίσιμης σημασίας για τη γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων, που ενέκριναν με την ψήφο τους οι δημότες μας.

Για αυτό το λόγο η αναμέτρηση αυτή την Κυριακή είναι εξίσου σημαντική.

Την επιλογή μας δεν την καθορίζουν προσωπικές ή πολιτικές συμπάθειες, αλλά το συμφέρον της πόλης και των δημοτών μας.

Την επιλογή μας την καθορίζει η θετική παρουσία, το έργο, αλλά και η διάθεση συνεννόησης με τους δημάρχους της Αττικής, που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα ο κ. Σγουρός.

Την επιλογή μας την καθορίζει η απάντηση στο ερώτημα, στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο κάθε πολίτης, προσερχόμενος στις κάλπες: «ποιος από τους δύο υποψήφιους είναι ικανότερος και αποτελεσματικότερος να επιλύσει τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής;»

Την ίδια επιλογή, είμαστε βέβαιοι, ότι θα κάνει και η πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής αυτή την Κυριακή.


Νίκος Ζενέτος, Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Σαράντης, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Γιώργος Καπλάνης, Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας

Σταύρος Κασιμάτης, Δήμαρχος Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...