Αναμένεται τοποθέτηση Παπανδρέου



Μετά τη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θα εξετάσει το αποτέλεσμα και θα εισηγηθεί σχετικά, θα τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Ιπποκράτους.

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί μόλις υπάρξει σαφής, αξιόπιστη και καθαρή εικόνα των στοιχείων που συναποτελούν την ετυμηγορία των πολιτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Πεταλωτή, η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του εθνικού της καθήκοντος, κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν κάθε προσπάθεια ανακοπής του σχεδίου για τη διάσωση, αλλά και την αναμόρφωση της χώρας. Όπως ανέφερε ο κ. Πεταλωτής, η κυβέρνηση αναμένει με απόλυτο σεβασμό την αποτύπωση της λαϊκής ετυμηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...